İndirimle 3500 almıştım çok güzel bir kulaklık almayı düşünen varsa düşünmeden alabilir fiyatını hak eden bir kulaklıkBir süredir takip ediyorum 5k civarlarında geziyordu. 6 ayın en düşük fiyatı.
Link
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben geçen gün aynı fiyata Nothing ear (a) almasaydım bunu alacaktım uzun zamandır takip ediyordum. Liberty 5 bence daha iyidir hatta. nasipİndirimle 3500 almıştım çok güzel bir kulaklık almayı düşünen varsa düşünmeden alabilir fiyatını hak eden bir kulaklık
Kesinlikle, bunu bir tek ben yaşıyorum zannediyordum duymak sevindirdi xDAnker'lerin ses karakterini bir ben beğenmedim galiba ya. Metalik hissediyorum, sahneyi dar hissediyorum. Ne kadar ekolayzer yapsam da o sıcak sesi alamıyorum.
Sen hangi kulaklığı kullanıyorsun hocam tavsiyeye açığımAnker'lerin ses karakterini bir ben beğenmedim galiba ya. Metalik hissediyorum, sahneyi dar hissediyorum. Ne kadar ekolayzer yapsam da o sıcak sesi alamıyorum.
Hocam ses inanılmaz öznel bir şey ya. Ben de kulaklık alırken Reddit'deki başlıkları yakıp, yıktım. Anker aşırı öneren vardı. Aldım ve elimde kaldı. Bu modeli almıştım Teknosa'dan. 2. elden zor sattım.Kesinlikle, bunu bir tek ben yaşıyorum zannediyordum duymak sevindirdi xD
Beklenti çok önemli, ben bass head'im. Sıcak ses ve tok, uzun, kare hissiyatlı kafayı patlatan bass'ları seviyorum. Müzik zevkim de ona göre; trap/house/hiphop/bass drop şarkıları. Ancak olur da 80'ler metal dinlemek istersem de tizlerin/midlerin/vokalin ölmediği ve geniş sahneli kullanabilmek isterim.Sen hangi kulaklığı kullanıyorsun hocam tavsiyeye açığım
Bu markanın kulaklıkları iyide alacaklara uyarı Türkiye'deki garantisini Kvk teknik servis ilgileniyor adı pek memnuniyetle anılan bir yer değil aynı şekilde kulaklığınızda herhangi bir sorunda çoğu zaman sorumluluk dahi almıyorlar telefonla aradığınızda ise saatlerce boş müzik eşliğinde beklersinizBir süredir takip ediyorum 5k civarlarında geziyordu. 6 ayın en düşük fiyatı.
Link
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle