🔥İndirim Anker Soundcore Liberty 5 | 4394 TL

meyvesuyu

80+
Reaksiyon skoru
72
Bir süredir takip ediyorum 5k civarlarında geziyordu. 6 ayın en düşük fiyatı.

Link
1786537866928.webp

1786537716027.webp

İndirimle 3500 almıştım çok güzel bir kulaklık almayı düşünen varsa düşünmeden alabilir fiyatını hak eden bir kulaklık
Ben geçen gün aynı fiyata Nothing ear (a) almasaydım bunu alacaktım uzun zamandır takip ediyordum. Liberty 5 bence daha iyidir hatta. nasip

liberty 4 nc kullanıyorum herşeyi güzel sadece bağlantı ve yuva problemleri yüzünden tövbe etmiştim bu markaya simdi bu varmıs biemedim geçmeye degermi

Anker'lerin ses karakterini bir ben beğenmedim galiba ya. Metalik hissediyorum, sahneyi dar hissediyorum. Ne kadar ekolayzer yapsam da o sıcak sesi alamıyorum.

bu ankerin kulaklıkları önceden çok fiyat performanstı neden bu kadar zam yediler ya :(

şimdi detaylı inceledim alınmaz bir ürün olduğunu söyleyebilirim kronik sorunları varmış bu ürünün. daha fazlada araştırma yaptım ama soundcore seste iyi olsada karşı tarafa ses verme ve kendi kronik sorunları çok baş yakıyor ve yeni sürümdede aynı şeyler var o yüzden tavsiye etmem
1786538363387.webp

Anker'lerin ses karakterini bir ben beğenmedim galiba ya. Metalik hissediyorum, sahneyi dar hissediyorum. Ne kadar ekolayzer yapsam da o sıcak sesi alamıyorum.
Kesinlikle, bunu bir tek ben yaşıyorum zannediyordum duymak sevindirdi xD

Kesinlikle, bunu bir tek ben yaşıyorum zannediyordum duymak sevindirdi xD
Hocam ses inanılmaz öznel bir şey ya. Ben de kulaklık alırken Reddit'deki başlıkları yakıp, yıktım. Anker aşırı öneren vardı. Aldım ve elimde kaldı. Bu modeli almıştım Teknosa'dan. 2. elden zor sattım.

Sen hangi kulaklığı kullanıyorsun hocam tavsiyeye açığım
Beklenti çok önemli, ben bass head'im. Sıcak ses ve tok, uzun, kare hissiyatlı kafayı patlatan bass'ları seviyorum. Müzik zevkim de ona göre; trap/house/hiphop/bass drop şarkıları. Ancak olur da 80'ler metal dinlemek istersem de tizlerin/midlerin/vokalin ölmediği ve geniş sahneli kullanabilmek isterim.

Öncesinde hep ATH, Huawei (Pro serisinin 2022 modeliydi unuttum), Koss, Sony, Soundpeats ve QCY kullandım. Bunlardan sanırım 2009 senesinden beri 3 er 5 er model kullanmışımdır.

Benim için yolun sonu hiç beklenmedik bir şekilde:

oldu. Ama bunun da Türkiye'deki son stoğunu sanırım ben aldım stok eritme fiyatıyla 3-4 ay önce Teknosa'dan 2.199'a. Tam olarak beklentilerimi karşılıyor. Yurtdışı fiyatı 200 dolar dolaylarında olan bir ürün. Teknosa nasıl bu fiyata sattı bilmiyorum.

Ancak, stoklarda olan https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-soundpeats-h3-tws-kulak-ici-fiyati,1159117670.html ürününü bir abimde detaylı dinleme fırsatı buldum. Çooook iyi. Çooook iyi. Hani Liberty 5 falan yanında çocuk ürünü kalır.

Bütçeniz el veriyorsa; Soundpeats H3 kimseyi üzemez.

Bir süredir takip ediyorum 5k civarlarında geziyordu. 6 ayın en düşük fiyatı.

Link
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu markanın kulaklıkları iyide alacaklara uyarı Türkiye'deki garantisini Kvk teknik servis ilgileniyor adı pek memnuniyetle anılan bir yer değil aynı şekilde kulaklığınızda herhangi bir sorunda çoğu zaman sorumluluk dahi almıyorlar telefonla aradığınızda ise saatlerce boş müzik eşliğinde beklersiniz

3500 tl ye almıştım fena değil yine 3500 tl satsalar alırım 5000 tl fazla bu kulaklığa

Geri