Arkadaşlar Acil Klima Alacağım Tavsiye Lazım

Sağolun hocam Allah razı olsun bu yorumu da gördüm için rahatladı peki servis kuruluma gelince bakır boru alüminyum boru olayı ne bakır takmaları için bir şey söylediniz mi
Hiçbir şey söylemedim hocam, direkt bakır ile bağlantı sağlandı. Alüminyum boru takamazlar özellikle Antalya'da, klima bilinci çok yüksek bizde. Sizde de olacağını sanmam.

Hiçbir şey söylemedim hocam, direkt bakır ile bağlantı sağlandı. Alüminyum boru takamazlar özellikle Antalya'da, klima bilinci çok yüksek bizde. Sizde de olacağını sanmam.
Siz antalyanin neresindesiniz ben alanyadayım yakında bende klima alcam alanyadaki servis iyi midir? acaba

Siz antalyanin neresindesiniz ben alanyadayım yakında bende klima alcam alanyadaki servis iyi midir? acaba
O konuda ne yazık ki bilgim yok, ben merkez muratpaşa'dayım. Ancak daikin servisleri genelde belli bir kalite üzeri olur hep

Bende 9000 lik var o bile yetiyo

Odam 20m² Doğu cephesine bakıyor ısı yalıtımı var wi-fi özelliği, bayağı yorum ve 12.000 BTU nun odamı serinletmek için yeterli olacağını düşündüğüm için altta yer alan klimayı düşünüyorum ama yorumları açıp kaira Türkiye den alan yorumları göster deyince bir şey göstermiyor 6 taksitle de alabiliyorum tavsiye eder misiniz bugün almam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Geçen sene bitane almıştım geçen ayda ikinciyi aldım gönül rahatlığıyla alabilirsin. Kargo eve geldi ben servisi aramadan onlar günün akşamına aradı yarın montaj için geleceğiz dediler. Daikin geliyor zaten kurmayada için rahat olsun.

Boru klima kutusundan çıkar zaten eleman da kutudan ne çıkarsa onu bağlar. Servisten parasıyla ekstra boru alınacaksa o zaman iş değişir.

Geri