9070xt Alınır mı? Alınmazmı

berat@858

80+
Reaksiyon skoru
2
9070xt alınır mı? sizce lütfen alınır alınmaz deyin ayrı yeten başka ekran kartı önerileride söyleye bilirsiniz

Arkadaşım geçen gün 9070 XT almadığı için kekeme kaldı.

Alınır.

Alınır dostum 1 yıldır kullanıyorum. Yapıştır geç. Aklına takılan bir şey varsa sor.

Sağol ama bir sorum olacak şimdi bu ekran kartında diriver lar ağrızalı diyolar
Milahtan Kalma önce amd nin kartlarında Vardı o sorunlar
Bu tarz Sorunlar Yok

5000 6000 larda Vardı Ona bakarsakta Nvidianın gtx 1000 ve rtx in 2000 seri karltarının başlarında vardı driver dx11 hataları

Rahatlıkla alabilirsin

Abartanlara bakma sen. Normal işinde gücünde olan oyuncu için bir sorun oluşturmuyor. Ayda yılda bir sorun olsa da kaldırıp tekrar kurarsın en kötü 5 dakikanı alır.

Driver sorunu falan yok belki 5 senedir ya. Adam FPS Booster kuruyor bilgisayarına, bir şeyler yapıyor; bozuyor. AMD, Intel GPU kullanıyorum XXXX sorunum var diyor; herkes sallıyor. Wattman hatası almayalı kaç sene olmuştur.

Çok tipik bir şey var Türk forumlarında;

Sorun yaşayan kişi Nvidia ekran kartı kullanıyorsa ------ işlemcisi bozuktur, ram'i bozuktur, windows bozuktur.
Sorun yaşayan kişi AMD/Intel ekran kartı kullanıyorsa ------ biz dedik ama nvidia al diye.

Düşünme bunları.

6 aydır Asrock Taichi Radeon RX 9070 XT kullanıyorum, hiçbir problem ile karşılaşmadım, parasını tek kuruşuna kadar hak eden bir kart. Bu driverlar arızalı şu bu laflarını bırakmalılar bence. 5070TI'a denk bir kart ama daha ucuz, eğer render almayacam sadece oyun oynayacam birde desktopta takılacam diyorsan 9070 XT al geç 5070ti ile arasındaki para farkı ile iyi bir monitörün yoksa onu yükseltirsin yada güzel bir kulaklık alırsın olmadı mouse.

Ekler

• arctic_case.webp
    arctic_case.webp
    121.8 KB · Hit: 38
9070xt alınır mı? sizce lütfen alınır alınmaz deyin ayrı yeten başka ekran kartı önerileride söyleye bilirsiniz
Alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6 aydır Asrock Taichi Radeon RX 9070 XT kullanıyorum, hiçbir problem ile karşılaşmadım, parasını tek kuruşuna kadar hak eden bir kart. Bu driverlar arızalı şu bu laflarını bırakmalılar bence. 5070TI'a denk bir kart ama daha ucuz, eğer render almayacam sadece oyun oynayacam birde desktopta takılacam diyorsan 9070 XT al geç 5070ti ile arasındaki para farkı ile iyi bir monitörün yoksa onu yükseltirsin yada güzel bir kulaklık alırsın olmadı mouse.
Tasarım ve rgb olarak güzelmiş seninki benimkine rgbyi koymak için koymuşlar gibi asus tuf kullanıyorum

2 adet nvidia kartım olmasına ragmen bulabilirsem bende bir adet nitro+ yada taichi kovalıyorum yedekte dursun fiyatlar aldı başını gidiyor ihtiyacım yok ama alınır mı kesinlikle alınır

Daha bugün 2.el Mercury 9070XT aldım. Alınır. Karşıtı 5070 Ti performans olarak arada ki fiyat farkına değmez.

Alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tasarım ve rgb olarak güzelmiş seninki benimkine rgbyi koymak için koymuşlar gibi asus tuf kullanıyorum
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT AORUS ELITE ile Taichi arasında çok gittim geldim ama taichi de soğutma ve ışıklandırma daha iyi diye onu seçtim. Sağol bu arada beğendiğine sevindim.

Geri