Sağol ama bir sorum olacak şimdi bu ekran kartında diriver lar ağrızalı diyolarAlınır dostum 1 yıldır kullanıyorum. Yapıştır geç. Aklına takılan bir şey varsa sor.
Milahtan Kalma önce amd nin kartlarında Vardı o sorunlarSağol ama bir sorum olacak şimdi bu ekran kartında diriver lar ağrızalı diyolar
Alınır.9070xt alınır mı? sizce lütfen alınır alınmaz deyin ayrı yeten başka ekran kartı önerileride söyleye bilirsiniz
Tasarım ve rgb olarak güzelmiş seninki benimkine rgbyi koymak için koymuşlar gibi asus tuf kullanıyorum6 aydır Asrock Taichi Radeon RX 9070 XT kullanıyorum, hiçbir problem ile karşılaşmadım, parasını tek kuruşuna kadar hak eden bir kart. Bu driverlar arızalı şu bu laflarını bırakmalılar bence. 5070TI'a denk bir kart ama daha ucuz, eğer render almayacam sadece oyun oynayacam birde desktopta takılacam diyorsan 9070 XT al geç 5070ti ile arasındaki para farkı ile iyi bir monitörün yoksa onu yükseltirsin yada güzel bir kulaklık alırsın olmadı mouse.
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT AORUS ELITE ile Taichi arasında çok gittim geldim ama taichi de soğutma ve ışıklandırma daha iyi diye onu seçtim. Sağol bu arada beğendiğine sevindim.Alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tasarım ve rgb olarak güzelmiş seninki benimkine rgbyi koymak için koymuşlar gibi asus tuf kullanıyorum