Bilgisayar İçin Hoparlör Önerisi

Reaksiyon skoru
11
Dostlar selamlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi hoparlör almak istiyorum. ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorum. ( tlou, rdr2, uncharted gibi ). ayrıca ets2 oynarken çokta müzik dinlerim. ara sırada dizi izliyorum. yani başta oyun olmak üzere müzik ve dizi izlemek için kullanacağım. bluetooth olması benim için iyi olur çünkü telefona da bağlarım ara sıra. bu isteklerimi karşılayacak bir hoparlör önerebilir misiniz ?
rgb ye ve illa oyuncu hoparlörü olmasına da gerek yok.
ekstradan bana edifier m90 önerdiler kullanan varsa benim isteklerimi karşılar mı ?
bütçem maksimum 16k

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Dostlar selamlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi hoparlör almak istiyorum. ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorum. ( tlou, rdr2, uncharted gibi ). ayrıca ets2 oynarken çokta müzik dinlerim. ara sırada dizi izliyorum. yani başta oyun olmak üzere müzik ve dizi izlemek için kullanacağım. bluetooth olması benim için iyi olur çünkü telefona da bağlarım ara sıra. bu isteklerimi karşılayacak bir hoparlör önerebilir misiniz ?
rgb ye ve illa oyuncu hoparlörü olmasına da gerek yok.
ekstradan bana edifier m90 önerdiler kullanan varsa benim isteklerimi karşılar mı ?
bütçem maksimum 16k

edifier guzeldir alablirsin mr3 mr5 falanda bakabilirsin fiyatina gore guzel urunler

bir supernaturel hayranı olarak attığın videoyu beğendim reis :D
Nicki görünce attım ya, hoparlör isteyince aklıma direk bu geldi :D Kulaklık alsan bu arada daha rahat olmazmı müstakil yerde yaşamıyorsan hoparlör bayağı sıkıntı oluyor belli ölçüden sonra. İstediğin saatte, istediğin seviyede açarsın.

Bende mr3 var baya memnunum. Yanına da subwoofer çek bomba olur.

Ekler

• 31533.webp
    31533.webp
    365.6 KB · Hit: 25
Birileri bize bilenmiş raporladıkları şeye bak, kimin bilgisizliğini ortaya çıkardıkta bu kadar kuruldu acaba :) Çocuk dolu forum...Ama asıl problem buna ceza veren moderatörde.
harbi ya şurda düzgün sohbet ederken neyi raporlarlar anlamıyorum. neyse kafaya takılacak insan değiller :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam teşekkür ederim yorumun için

harbi ya şurda düzgün sohbet ederken neyi raporlarlar anlamıyorum. neyse kafaya takılacak insan değiller :D

tamamdır hocam teşekkür ederim yorumun için
Aynen öyle, insanların neşesi zoruna gidiyor herhalde elemanın :D
Bu fotoğraf senin sistemmi ?

Nicki görünce attım ya, hoparlör isteyince aklıma direk bu geldi :D Kulaklık alsan bu arada daha rahat olmazmı müstakil yerde yaşamıyorsan hoparlör bayağı sıkıntı oluyor belli ölçüden sonra. İstediğin saatte, istediğin seviyede açarsın.
knk apartmanda yaşıyorum ama kulaklık takmayı hiç sevmiyorum. bide gündüz vakti oynayacağım için sorun yok ses konusunda.

Bu fotoğraf senin sistemmi ?
Evet

Ben de apartmanda yaşıyorum hoparlör sesi aşağı yukarı pek gitmiyor , komşularım çok sıkıntı adımıma çekicime laf ediyorlar ama hoparlöre hiç şikayet gelmedi bana. Mantığı ne bilmiyom :D

Evet

Ben de apartmanda yaşıyorum hoparlör sesi aşağı yukarı pek gitmiyor , komşularım çok sıkıntı adımıma çekicime laf ediyorlar ama hoparlöre hiç şikayet gelmedi bana. Mantığı ne bilmiyom :D
Bizim eski apartmanda duvarlar inceydi bıçakla birisinin kapısına dayandı, bayağı bıçaklı arbede çıktı. Son ses açıyodu akşam. Cıvkını çıkarmamak lazım ülkede herkes gergin. Normal bir ülkede yaşamıyoruz maalesef...

Evet

Valla wallpaper sandım çok güzelmiş, nazar değmesin güle güle kullan :)

Geri