Onur.kyr
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
Dar alanda işlevsiz kalırMızrak iş görmez mi hocam? Tercihim mızrak olurdu zombiler için. Her türlü ikisi de beyzbol sopasından daha mantıklı zombilerde kullanmak için.
Dar alanda işlevsiz kalırMızrak iş görmez mi hocam? Tercihim mızrak olurdu zombiler için. Her türlü ikisi de beyzbol sopasından daha mantıklı zombilerde kullanmak için.
Şaka bi yana çocukken ciddili üstüne binmiştim bu işin. Şehrimdeki silah dükkanlar depo vb şeyleri öğrenmiştimDar alanda işlevsiz kalır
Tutma yeri kauçuk olacağına vurma yeri kauçukBen de bundna var f p
Mobee Chermik Beyzbol Sopası 55 Cm Dişbudak Ağacından Kırılmaz Bezbol Sopası 1410 : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Mobee Chermik Beyzbol Sopası 55 Cm Dişbudak Ağacından Kırılmaz Bezbol Sopası 1410 : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
İhtiyacım vardı kaçırdıkBusstier Hafif Alüminyum Beyzbol Sopası 63.5 cm, Ergonomik Tasarım, Dayanıklı ve Hafif, Profesyonel ve Amatör Kullanım için İdeal, Şık ve Sağlam Yapı : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Busstier Hafif Alüminyum Beyzbol Sopası 63.5 cm, Ergonomik Tasarım, Dayanıklı ve Hafif, Profesyonel ve Amatör Kullanım için İdeal, Şık ve Sağlam Yapı : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Bi ara odamda boş bir duvarın oraya alüminyum beyzbol sopası asmayı düşünüyordum rgb tutkunları var ise bir kenara asarlarsa güzel bir şekilde parlayabiliceğini düşünüyorum.
hocam bunlar boş şimdiki polisler kendi bildiklerine göre işlem uygulayıp kardeşim cezayı ben yazıyorum sen sonra itirazını yaparsın diyip yazıp gönderiyorlarTürkiye açısından soruyorsan: Arabada beyzbol sopası bulunması tek başına otomatik olarak suç değildir. Ancak sopanın neden ve nasıl taşındığı önemli.
- Beyzbol sopaı, 6136 sayılı Kanun'da ruhsata tabi tabanca, tüfek vb. silahlarla aynı şekilde düzenlenen bir eşya değildir.
- Fakat polis kontrolünde sopanın kişilere karşı kullanmak amacıyla taşındığı veya olayda tehdit/yaralama amacı bulunduğu değerlendirilirse hukuki sorun çıkabilir.
- Özellikle sopayı kolayca ulaşılabilecek şekilde sürücü koltuğunun yanında bulundurmak, “kendini savunma” amacıyla taşıdığını söylemek gibi durumlar şüphe doğurabilir.
- Bagajda, örneğin spor amaçlı kullanıldığı makul biçimde açıklanabilecek şekilde bulunması farklı değerlendirilir.
- Sopayla birine saldırmak ise ayrıca kasten yaralama, tehdit gibi suçlara yol açabilir.
Bana mavi geldi iade ederi hrldeBen alırken hediye seçeneğini seçtim nota lütfen gri gönderim yazdım bakalım ne gelicek
Herkesi o gelcek gibiBana mavi geldi iade ederi hrlde![]()
Alüminyum yamulur, çelik lazım.Busstier Hafif Alüminyum Beyzbol Sopası 63.5 cm, Ergonomik Tasarım, Dayanıklı ve Hafif, Profesyonel ve Amatör Kullanım için İdeal, Şık ve Sağlam Yapı : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Busstier Hafif Alüminyum Beyzbol Sopası 63.5 cm, Ergonomik Tasarım, Dayanıklı ve Hafif, Profesyonel ve Amatör Kullanım için İdeal, Şık ve Sağlam Yapı : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Bi ara odamda boş bir duvarın oraya alüminyum beyzbol sopası asmayı düşünüyordum rgb tutkunları var ise bir kenara asarlarsa güzel bir şekilde parlayabiliceğini düşünüyorum.
Ahşap olan daha iyi, 20-30 tane 20lik çivi atınca baya kullanışlı oluyo![]()