Bilgisayar Montaj Hakkı Nedir?

ataogluu

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar bilgisayarımı montaj etmesi için bir yere götürdüm tüm parçaları teslim ettim fiyatını sordugumda ise bana ısrarla fiyat vermedi bittikten sonra konuşacağımızı söyledi bu işin hakkı nedir ne kadar fiyat verilir fiyatın absürt olup olmadığını bana ortalamasını söyler misiniz

Selamlar bilgisayarımı montaj etmesi için bir yere götürdüm tüm parçaları teslim ettim fiyatını sordugumda ise bana ısrarla fiyat vermedi bittikten sonra konuşacağımızı söyledi bu işin hakkı nedir ne kadar fiyat verilir fiyatın absürt olup olmadığını bana ortalamasını söyler misiniz
Öyle bir yere iş yaptırmam şahsen.

baştan söyleyemeceği bir şey yok. oraya yaptırma başka yere götür. 2bin civarı normaldir diye düşünüyorum. fazlasını verme 1-1.5 için pazarlık yap

Bence git geri al parçalarını olduğu gibi istediğni söyle. Elmas ticareti yapmıyorsunuz 2 parça takacaz buna da fiyat vermesi gerekir.

seni dolandırmaya çalışıyor 500den fazla etmemesi lazım 2 3 video izleseydin kendinde takardın diye düşünüyorum çok basit bir şey

seni dolandırmaya çalışıyor 500den fazla etmemesi lazım 2 3 video izleseydin kendinde takardın diye düşünüyorum çok basit bir şey
Kasamın fonksiyonu çok fazla psu anakart kasa birleştirmesini tam yapamam diye verdim mecbur, umarım verdiğim kişide yapar 30dkya gidip alacağım her şey çıkacak ortaya

En temiz işçilikli montaj 2k hakkı o da tüm kurulumları optimizasyonları dahil

Şimdi montajdan kasıt tam olarak nedir? Sadece parçaları birleştirip al diyorsa 500 fazla bile. He güzel işçilikle montajı yapar, Windows kurar driver vs halleder tak çalıştır hale getirir, o zaman 1500 civarı olabilir gibi

Hocam bu nasıl esnaf bir iş yapıyorsan standart bellidir. Yaptıktan sonra fiyat mı verilir belki sana uymayacak fiyat. Ben olsam vermezdim o bilgisayarcıya ayrıca 1.5 dan fazla vermeyin.

Kasamın fonksiyonu çok fazla psu anakart kasa birleştirmesini tam yapamam diye verdim mecbur, umarım verdiğim kişide yapar 30dkya gidip alacağım her şey çıkacak ortaya
Hocam sen yapamam dedin ama o tarz esnafın eline gelen en büyük iş Max 7 8. Nesil Intel veya çok eski laptoplara falan format atıyorlar. Bizimki gibi sistem topladıkları pek söylenemez. O yüzden o da hakkını veremicektir. Kendin yapsan daha iyi toplarsın git parçalarını al bence çok kolay bişey. Bende ilk defa sistem topladım geçenlerde çiçek gibi kablolama yaptım herşeyini halletim zor bişi değil

Teslim aldığımda rez bakalım neler gelcek başımıza 7 saat oldu daha aramadı gidip görelim

iş bittikten sonra fiyat konuşanı ilk defa duyuyorum. teslim alırken parçalarını kontrol et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,388
Üyeler
201,195
Son üye
RiviaMonatch

Geri