70 Bin TL'ye Oyun İçin Laptop Önerisi?

O biraz kişiye özgü. Vatan veya mediamarkt teşhire gidip bakarak karar versen daha iyi olur ekrana. Yoksa tabii ki 500cd 2k daha iyi ama çoğu kişi 500cd kullanamayıp 300e çekiyor yoruyor çünkü. Cd avantajı geçilirde srgb avantajı olur. 16gb ram biraz sınır omende 24gb ram var ram yükseltme ihtiyacın azalır ileriye dönük. Birde baktığın işlemciler batarya ömrü olarak 1 saati zor geçirir haberin olsun. Onun dışında gamegaraj ile omenin işlemci farkı pratikte çok çok az.
işlemciler batarya ömrü olarka 1 saati zor geçirir derken nasıl yani 1 saate biter mi tüm sarj.daha önce hiç laptop kullanmadım ama oyun oynarken zaten sarjda oynamıyormuyuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o markayı almayı düşünmüyorum

işlemciler batarya ömrü olarka 1 saati zor geçirir derken nasıl yani 1 saate biter mi tüm sarj.daha önce hiç laptop kullanmadım ama oyun oynarken zaten sarjda oynamıyormuyuz

o markayı almayı düşünmüyorum
Evet 1 saat 15dk yı anca görür. Evet şarjda kullanıyorsun.

HX işlemcilerden bahsediyor. HX işlemciler performansı yüksek olsa da pilde kullanımı düşük olur. Bendeki R9 9850HX 2 saati anca çıkarıyor.

Laptop sarjda dururken bilemi 2 saati anca çıkartıyor
Pilde(şarja takılı değilken) hocam şarjda değil. Şarjda kullanımda sorun yok, istediğiniz kadar kullanın.
ryzen ai lar nasıl hiç bilmiyorum bi araştırıcam bide öncelik olarak işlemci daha öncemli benim için çünkü daha çok cs gibi oyunlar oynuyorum
Bütçenizde alınabilecek en iyi seçenek atılan ilk linkteki Omen 17 5070. Ryzen 7 350 CS2'de her türlü 160 FPS falan alır. Ekran 144 Hz olduğu için daha fazla FPS almanız işinize pek yaramaz.

Pilde(şarja takılı değilken) hocam şarjda değil. Şarjda kullanımda sorun yok, istediğiniz kadar kullanın.

Bütçenizde alınabilecek en iyi seçenek atılan ilk linkteki Omen 17 5070. Ryzen 7 350 CS2'de her türlü 160 FPS falan alır. Ekran 144 Hz olduğu için daha fazla FPS almanız işinize pek yaramaz.
Ryzen Aı serisini hiç bilmiyorum 5070e yeterli olurmu sizde daha çok işlemci odaklı oyunlar oynayacağım zaten

Ryzen Aı serisini hiç bilmiyorum 5070e yeterli olurmu sizde daha çok işlemci odaklı oyunlar oynayacağım zaten
Ekstra monitör alıp onla kullanmayı düşünüyorsanız R9 8940HX'li 5060 Omen'i alabilirsiniz. Piyasada şu an düzgün güçlü işlemcili %100 sRGB ekranlı 5060 laptop yok. 1-2 hafta önce vardı ama hepsinin fiyatı aşırı artmış.

Banada öyle gözüktü şarj süresi iyi değildi muhtelemen ama valo cs de kendi fiyat bandında en iyi performansı vericektir

Banada öyle gözüktü şarj süresi iyi değildi muhtelemen ama valo cs de kendi fiyat bandında en iyi performansı vericektir
Hocam şahsen 74K para verip 16 GB RAM'li 5060 cihaz almak bana fena koyar. 2. el laptop almak daha mantıklı sanırım.

8940hx baya güçlü işlemci ve 5060 115w
144 hz 24 gb ddr5

8940hx baya güçlü işlemci ve 5060 115w
144 hz 24 gb ddr5
evet iyide renkler solukmuş sRGB %62,5

gidip bakıcam mağazaya renkler çok rahatsız etmezse alabilirim bunu

Hocam marka takıntınız yoksa bunu da alabilirsiniz. %100 DCI-P3 300Hz ekranı var ciddi anlamda iyi renkleri var.

Son düzenleme:

Gidip bak renkler seni rahatsız etmiyorsa baya iyi işlemci yani zaten ryzen ai işlemcilerden daha güçlü vs sana daha çok işlemcisi daha iyi olan laptop lazım 5060 8940hx bu durumda daha iyidir ve bence 5070 laptobun değerini vermediğini düşünüyorum aynı vram ve az daha güçlü 2k da baya yetersiz

Hocam marka takıntınız yoksa bunu da alabilirsiniz. %100 DCI-P3 300Hz ekranı var ciddi anlamda iyi renkleri var.
Bu daha iyi bir seçenek olacaktır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,861
Üyeler
201,336
Son üye
aslan351
Geri