tyuno
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 273
Graco Ezlite Baston Bebek Arabası
Normalde kaç para buGraco Ezlite Baston Bebek Arabası
varsa o paraya alayım, cbr 600rr la kendimi gebertemedim bunla duramam ölürüm herhalde2000e sepetli cg alırım 3600 bebek arabası alacağıma
Valla yilbasinda tertemiz 5-6 yasinda 100lük cgyi bir tanıdık 5k'ya sattı. Yalan değil çünkü alıcıdan parayı ben alıp götürüp teslim ettim. Ulan madem 5'e satıyon niye bana söylemiyonvarsa o paraya alayım, cbr 600rr la kendimi gebertemedim bunla duramam ölürüm herhalde![]()
sigorta da benim motorun fiyatı aynı o şekil öldürdü kazadan sonraValla yilbasinda tertemiz 5-6 yasinda 100lük cgyi bir tanıdık 5k'ya sattı. Yalan değil çünkü alıcıdan parayı ben alıp götürüp teslim ettim. Ulan madem 5'e satıyon niye bana söylemiyon
Bu direkt ortada hiçbir sebep yokken motordan sıkıldım diyip o paraya sattı motorun temiz olduğunu ben biliyorum birde.sigorta da benim motorun fiyatı aynı o şekil öldürdü kazadan sonra
var mı başka öyle tanıdık varsa benle tanıştırda adamın sıkıntısını satın alalımBu direkt ortada hiçbir sebep yokken motordan sıkıldım diyip o paraya sattı motorun temiz olduğunu ben biliyorum birde.
max 15 kg taşır bunlarNormalde kaç para bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Max kaç kg taşıyo
Valla komisyonumu isterdim tanıdıklardan ben almak istesem sonuna kesin bir 0 atıyorlar size belki iki 0 silerlervar mı başka öyle tanıdık varsa benle tanıştırda adamın sıkıntısını satın alalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
max 15 kg taşır bunlar
sen bana 5 k ya aynı kalitede motor bul 2 k komisyon da benden gelir sanaValla komisyonumu isterdim tanıdıklardan ben almak istesem sonuna kesin bir 0 atıyorlar size belki iki 0 silerler