🔥İndirim Klassegear Feel Iem Kulaklık Type-C Versiyonu ₺800

Benim kullandığım en iyi kulak içi kulaklık logitech g333 ve akg kulaklık olmuştu. Tabi bu kulaklıklar içinde 2 adet yani çift dinamik sürücü vardı.

Bunda ise tek 10mm sürücü var. Performansı gayet yeterli ben jaklı olanını aldım kendi ses kartıma bağlıyorum fakat iem kulaklıktan normal kulak içi kulaklık rahatlığı beklemeyin. Evet kulağı sarıyor aktif izole ediyor dıştan gelen sesleri vs. ama normal kulak içi kadar rahat hissettirmiyorlar.

Ayrıca uzun kullanımda ağrı yapabiliyorlar bide o arkaya kıvrılan kısmını gözlükle kullanacaksanız bir süre sonra rahatsızlık veriyor. Ama bunun dışında kullandığım diğer iem kulaklıklardan bir farkı yok ses kalitesi olarak.

Alınabilir daha pahalı modeller ile ahım şahım bir farkı yok zaten önemli olan neyle kullanacağınız.

Bu kulaklık mı daha iyi yoksa wraith sense pro mu daha iyi genelde cs ve video için kullanacağım ?
Sense PRO'nun ses kalitesini bilmiyorum. Elimde bu ve Wraith EvoX var. EvoX kulağa takılan kısmına Sense PRO benziyor. EvoX tek sevmediğim şey kulağıma yaptığı baskı, bence konforsuz bir kulaklık. Sense PRO konusunda da KEYMO'nun benzer yorumu var. Feel rahat bir şey istiyorsanız ve konuda da yazdığım gibi hikaye, müzik, CS2 ve Valorant tarzı oyunlarda iş yapar. BF6'da da ses kasılıyor bu arada, ama tank, patlama vb. çok ses karışınca aradaki ayak sesini duymak zorlaşıyor.

Ama şöyle diyeyim ₺0-2500 arası satılan JAK ve USB çoğu kulaklıktan daha iyi bir deneyim alırsınız. Gerçi ben bu kulaklığın JAK versiyonunu, sırf alacaklar için de test etmek adına Apple DAC ile de denedim. JAK versiyonunu kasaya direkt bağlayınca parazit gürültüsü oluşuyordu. Şu anda da EPZ TP35 PRO takılı ve elbette fark ettiriyor. Ama Apple DAC ile de iş gördüğünü söyleyebilirim. EvoX'un aslında iç kısmı (kulak içini koruyan delikli kısım) kulağımdan çıkarırken düşmeseydi kullanırdım. Type-C sürümü nasıldır bilmiyorum, Type-C genelde bu gürültüyü önlesin diye satıyorlar. Önlüyorsa sorunsuzca kullanırsınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde kablosuz olan bir kulaklık önerir misiniz ?
Kablosuz IEM pahalı olacaktır ya ve bence ayrı konu açın.

Sense PRO'nun ses kalitesini bilmiyorum. Elimde bu ve Wraith EvoX var. EvoX kulağa takılan kısmına Sense PRO benziyor. EvoX tek sevmediğim şey kulağıma yaptığı baskı, bence konforsuz bir kulaklık. Sense PRO konusunda da KEYMO'nun benzer yorumu var. Feel rahat bir şey istiyorsanız ve konuda da yazdığım gibi hikaye, müzik, CS2 ve Valorant tarzı oyunlarda iş yapar. BF6'da da ses kasılıyor bu arada, ama tank, patlama vb. çok ses karışınca aradaki ayak sesini duymak zorlaşıyor.

Ama şöyle diyeyim ₺0-2500 arası satılan JAK ve USB çoğu kulaklıktan daha iyi bir deneyim alırsınız. Gerçi ben bu kulaklığın JAK versiyonunu, sırf alacaklar için de test etmek adına Apple DAC ile de denedim. JAK versiyonunu kasaya direkt bağlayınca parazit gürültüsü oluşuyordu. Şu anda da EPZ TP35 PRO takılı ve elbette fark ettiriyor. Ama Apple DAC ile de iş gördüğünü söyleyebilirim. EvoX'un aslında iç kısmı (kulak içini koruyan delikli kısım) kulağımdan çıkarırken düşmeseydi kullanırdım. Type-C sürümü nasıldır bilmiyorum, Type-C genelde bu gürültüyü önlesin diye satıyorlar. Önlüyorsa sorunsuzca kullanırsınız.

Kablosuz IEM pahalı olacaktır ya ve bence ayrı konu açın.
Kablosuz IEM diye bir şey yok ki ?

Bu şekilde kablosuz olan bir kulaklık önerir misiniz ?
Bu şekilde kablosuz yok. Normal TWS almalısın.

rezil bir kulaklık. aldıgıma alacagıma pısman oldum. apple ın kablolu earpods u bıle bundan ıyı ses verıyor

Benim kullandığım en iyi kulak içi kulaklık logitech g333 ve akg kulaklık olmuştu. Tabi bu kulaklıklar içinde 2 adet yani çift dinamik sürücü vardı.

Bunda ise tek 10mm sürücü var. Performansı gayet yeterli ben jaklı olanını aldım kendi ses kartıma bağlıyorum fakat iem kulaklıktan normal kulak içi kulaklık rahatlığı beklemeyin. Evet kulağı sarıyor aktif izole ediyor dıştan gelen sesleri vs. ama normal kulak içi kadar rahat hissettirmiyorlar.

Ayrıca uzun kullanımda ağrı yapabiliyorlar bide o arkaya kıvrılan kısmını gözlükle kullanacaksanız bir süre sonra rahatsızlık veriyor. Ama bunun dışında kullandığım diğer iem kulaklıklardan bir farkı yok ses kalitesi olarak.

Alınabilir daha pahalı modeller ile ahım şahım bir farkı yok zaten önemli olan neyle kullanacağınız.
Logitech G333 benimde çok beğendiğim ve hala kullandığım kulaklık. Yenisini bulsam yine aynısından alacağım ama yok maalesef. Benzeri önerebileceğin bir kulaklık var mıdır acaba rica etsem?

Şurdaki makaleyi okudum da bu iem kulaklıkların bildiğimiz standart kulaklıklardan tek farkı kulak kanalını kapatıyor olmasıymış, ben bir özelliği ne biliyim bir teknolojisi falan var sanıyordum. Oyun için illa kulak içi istiyorsanız 2.4ghz alıcısı olan kulakiçi kulaklık almanız daha mantıklı değil mi? Razer hammerhead, hyperx cloud buds gibi.

Şurdaki makaleyi okudum da bu iem kulaklıkların bildiğimiz standart kulaklıklardan tek farkı kulak kanalını kapatıyor olmasıymış, ben bir özelliği ne biliyim bir teknolojisi falan var sanıyordum. Oyun için illa kulak içi istiyorsanız 2.4ghz alıcısı olan kulakiçi kulaklık almanız daha mantıklı değil mi? Razer hammerhead, hyperx cloud buds gibi.
Tam okumamışsın

Uygun fiyatlı IEM veya telefonda müzik dinlemek için kulaklık arayanlara öneririm. Şu an JAK versiyonunu ses kartıyla kullanıyorum. Hikayeli oyunlar, CS2 ve Valorant için yeterli. BF6 gibi çok ses içeren online oyunlarda da iş görse de yetersiz kaldığı durumlar oluyor.

Alıntıyı görüntüle

Type-C modelinden dönüştürücü çıkıyor. JAK versiyonu indirimde değil, ama ondan da kablosu falan güzel bir Y kablo çıkıyor. KlasseGear'ın aslında indirimsiz halinde de bunları yanında vermesi güzel. Keşke diğer yerli firmalar da bu tarz ürünler satarken bunları akıl edebilseler. Birilerine ₺1500 bütçede IEM önerirken dur dönüştürücü veya JAK alacaksa Apple DAC falan önerince fiyat ₺2000 fırlıyor. Aslında buraya Apple DAC gibi besleyen, ama malzeme kalitesi kasada asılı dururken kopmayacak ucuz bir DAC, dönüştürücü gibi şeyleri bu IEM'lerine dahil edebilirler.

Alıntıyı görüntüle
Genelde oyundan bahsetmiş herkes ama normal müzik dinlemeye uygun olmuyor mu bu kulaklıklar?

Genelde oyundan bahsetmiş herkes ama normal müzik dinlemeye uygun olmuyor mu bu kulaklıklar?
Bu formfaktörün ortaya çıkış sebebi müzik zaten. Esas itibarıyla sahne performansları için kullanılıyordu. Daha sonra gittikçe hifi için biraz daha kullanıcı dostu olmaya başladı. Forumlarda oyun performansının konuşuluyor olması gaming adı altında satılan ürünlere kıyasla çok daha ucuza çok daha iyi kalite sunuyor olmaları.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
bende jacklı olanı var birde kendi dacı var ben çok memnunum

Kablosuz IEM diye bir şey yok ki ?

Bu şekilde kablosuz yok. Normal TWS almalısın.
Öncelikle bluetooth alıcılar var TWS benzeri. Kulaklığı ona takıyorsun. O şekilde iem'leri kablosuz kullanabiliyorsun ama TR'de bu tarz ürünler yok bildiğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,893
Üyeler
201,344
Son üye
gamer007_
Geri