Betaplus Güvenilir mi?

xewrld

80+
Reaksiyon skoru
6
1786565238579.webp

bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama satıcıdan emin olamadım 2. el ürün gönderdiklerini söyleyenler var betaplus satıcısından alışveriş yapmalımıyım

beta plus gaming gen tr nin alt şirketlerinden birisiydi sanırım. sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

beta plus gaming gen tr nin alt şirketlerinden birisiydi sanırım. sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
hocam niye gaming gen tr adına koymuyorlar betaplus adına koyuyorlar iade edilmiş ürünleri ellerinden mi çıkarmaya çalışıyorlar?

Betaplus = GGTR. İadelerde sıkıntı çıkartan bir firma diye biliyorum, ama kargon vs. sağlam gelir o konuda bir sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Güvenilir.

hocam niye gaming gen tr adına koymuyorlar betaplus adına koyuyorlar iade edilmiş ürünleri ellerinden mi çıkarmaya çalışıyorlar?

Beta Oyun Teknolojileri, gaming gen tr'nin çatı şirketi hocam. Gaming Gen onların kendi pazaryeri markası. Farklı pazaryerlerinde gerçek isimlerini kullanıyorlar. Aynı satıcıdan alıyorsun korkmana gerek yok.

Adreslerin aynı olduğunu görebilirsin.

1786568603313.webp

Beta Oyun Teknolojileri, gaming gen tr'nin çatı şirketi hocam. Gaming Gen onların kendi pazaryeri markası. Farklı pazaryerlerinde gerçek isimlerini kullanıyorlar. Aynı satıcıdan alıyorsun korkmana gerek yok.

Adreslerin aynı olduğunu görebilirsin.

Alıntıyı görüntüle
teşekkür ediyorum hocam

Betaplus garanti olarak berbat bir firma ne iletişime geçebiliyorsun ne de yardımcı olan birisi var. Garanti sürecinde sorun yaşaman kuvvetle muhtemel.

Betaplus garanti olarak berbat bir firma ne iletişime geçebiliyorsun ne de yardımcı olan birisi var. Garanti sürecinde sorun yaşaman kuvvetle muhtemel.
alsam mı almasam mı bilemedim bu fiyata daha iyisi var mı güvenilir firma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,270
Üyeler
201,156
Son üye
potogren

Geri