Hocam benim sisteme ne dersin.Çok yaptın
Ama 33.5-34 Ü var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Taş gibi işlemci Doğru ?
Arkadaş fiyata çok demiş ama 7700xt 5600 gerçekten taş gibi
32mb Önbellek daha ne istiyosun ki
Hocam benim sisteme ne dersin.Çok yaptın
Ama 33.5-34 Ü var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Taş gibi işlemci Doğru ?
Arkadaş fiyata çok demiş ama 7700xt 5600 gerçekten taş gibi
32mb Önbellek daha ne istiyosun ki
Sadece kasaya 32.5-36 Var senindeHocam benim sisteme ne dersin.
Sahibinden de benimle aynı biraz farklılık var sadece 38k yazmış.Sadece kasaya 32.5-36 Var seninde
Tahminimce Başkalarıda yorum yapsın ama
Yinede Kazık Eski segment Bir sisteme o kadar çıkılmamalıSahibinden de benimle aynı biraz farklılık var sadece 38k yazmış.
Eyvallah hocam.Yinede Kazık Eski segment Bir sisteme o kadar çıkılmamalı
Tekrar düşündümde sistemine 34 Tatlı nokta gibi ya sana Sanki
Rica ederimEyvallah hocam.
Ekran kartlarının sıralamasını yapan bir site vb bir şey var mı hocam en net sonuçları yazan sıralamadan kastımda örnek veriyorum 1.9070xt 2.9070 3. 9060 vb. nvdia dahil olarak.
Şu ekran kartının 16’ya satıldığı yerde 7700 xt’ye 15 diyemiyorum. Bu ekran kartını Almak isteyen varsa aracı olurum bu arada Antalya’dayım
Abimizin yorumlara cevabı fenasal
Şu ekran kartının 16’ya satıldığı yerde 7700 xt’ye 15 diyemiyorum. Bu ekran kartını Almak isteyen varsa aracı olurum bu arada Antalya’dayım
Tanımıyorum satanı da adam haklı. 16’ya 4070 super satıyor adam son kaç olur diyorlar.Abimizin yorumlara cevabı fenasal![]()
![]()
Techpowerup üzerinden herhangi bir ekran kartına girerseniz "Relative Performance" kısmında sıralanıyor.Ekran kartlarının sıralamasını yapan bir site vb bir şey var mı hocam en net sonuçları yazan sıralamadan kastımda örnek veriyorum 1.9070xt 2.9070 3. 9060 vb. nvdia dahil olarak.
Ekran kartlarının sıralamasını yapan bir site vb bir şey var mı hocam en net sonuçları yazan sıralamadan kastımda örnek veriyorum 1.9070xt 2.9070 3. 9060 vb. nvdia dahil olarak.
zttbuilds.com