🔥İndirim NZXT N9 Z890 Anakart 11000tl

Arkadaşlar tam olarak neyi tartışıyoruz? Bu anakart top tier demek başka bir şey, bu fiyata alınabilecek en iyi anakart budur demek başka.. Godlike, maximus, master serileri varken bu kart orta seviye bile sayılmaz. Ha derseniz ki şu an en f/p budur, evet bu tartışılır.
Allah aşkına orta seviye bile sayılmıyorsa lütfen bana orta seviye gösterir misin cidden merak ediyorum orta seviyeni :kekw:

Eline APEX ya da rampage black serisi anakartlar değmeyen insanların şu karta top tier demesi kadar komik bir şey yok ya. :D Hayır anakarta kötü falan desem neyse tartışırız da kime ne anlatıcam ki ben. :D

Allah aşkına orta seviye bile sayılmıyorsa lütfen bana orta seviye gösterir misin cidden merak ediyorum orta seviyeni :kekw:
Aç neti bak, kavramları karıştırıp ne tartıştığını bile bilmiyorsun. F/p ile top tieri aynı şey falan mı sandın anlamadım ki?. Güzelce yazdım varsa bir cevabın argümanın, yaz biz cahiller öğrensin.

Hocam bu şu an bu fiyata. Eğer beyaz olsun anime kızı seviyorum derseniz, Maxsun Icraft B860M Cross Pro çok güzel anakart.
hocam güzelde b860 olması sıkıntı ya z890 lazım intelde .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef ölü soket olduğu için top tier anakart olsa bile satın alınmıyor, evet evet tamam 270K plus 15 yıl götürür bla bla bla tartışmıcam.

Soket ölü bu kadar basit, oyun oynayacak adam yüzüne bakmıyor o yüzden.
BOOOOŞŞŞŞŞ

Arkadaşlar tam olarak neyi tartışıyoruz? Bu anakart top tier demek başka bir şey, bu fiyata alınabilecek en iyi anakart budur demek başka.. Godlike, maximus, master serileri varken bu kart orta seviye bile sayılmaz. Ha derseniz ki şu an en f/p budur, evet bu tartışılır.
Orta seviye sayılmaz?
Masterın alternatifi gozuyle bakılıyor. Baya boş yapmışsın. Gayet üst seviye anakart
20-1-1 110A - 21-1-2 110A
1 G5-4-G4 - 2G5-3G4
5gbe - 10gbe
8600mhz - 8800mhz

11k-29k

Elle tutulur 2 faz az 1 m2 G5 slotu az. Bu iki özellikten dolayı top seviyesindeki karta kiyasla orta bile olamıyor he :)

hocam güzelde b860 olması sıkıntı ya z890 lazım intelde .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BOOOOŞŞŞŞŞ
Yok yahu, vrm faz beslemesi yetsin yeter. O b860 modelinde core voltaj da açık geliyor UV için. Tatlı bir anakart. Bende msi pro b860m a var 265k ile. Sıfır sıkıntı ama UV yapamıyorum

Yok yahu, vrm faz beslemesi yetsin yeter. O b860 modelinde core voltaj da açık geliyor UV için. Tatlı bir anakart. Bende msi pro b860m a var 265k ile. Sıfır sıkıntı ama UV yapamıyorum
860'da yok mu uv :O

Bu arada AMD-NVIDIA gibi bir savaş başlattım galiba özür dilerim gençler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,091
Üyeler
201,404
Son üye
SRxThory
Geri