9800x3d Bu Fiyata Güncel Olarak Alınır mı?

sloxyisbabobro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
Sadece fps oyunları için bir sistem almayı planlıyorum 9800x3d almak istiyorum ama bu fiyata güncel olarak Alınır mı? akakcede 22k ya yakın fiyatı var indirimlerle felan düştüğü oluyomu yoksa alinabilecek bir fiyatmi
AMD Nvidia fark etmez fps oyunlarında bunu beslicek en ucuz ekran kartı hangisidir

taksit avantajı varsa alınabilir

bugün gaming gecesi var orada indirime girebilir saat 22'de takip etmen lazım

Onu beslyecek ne var şuanda kk en ucuz
yani gezegenin en iyi oyun işlemcisi olur kendisi, ne koysan besler, ekran kartı artık bütçene kalmış ben 9070xt tercih etmeni öneririm FPS oyuncusuysan F/P olarak

yani gezegenin en iyi oyun işlemcisi olur kendisi, ne koysan besler, ekran kartı artık bütçene kalmış ben 9070xt tercih etmeni öneririm FPS oyuncusuysan F/P olarak
Bende 9070xt düşünüyorum ama bütçe yetmezse daha uyguna bişey koysam işlemci değilde ekran kartı işlemciyi beslermi bilmiyorum

1080p valo cs içinse alınabilir 2k ve üstüyse gereksiz

Bende 9070xt düşünüyorum ama bütçe yetmezse daha uyguna bişey koysam işlemci değilde ekran kartı işlemciyi beslermi bilmiyorum
Birkaç gecedir vatanda asrock challanger 9070xt 36ya düşüyor. Bu kartı 7800x3d ve 9700x de besler.

işlemcinin güçlü olması sorun olmaz, güçsüz olması sorun olur, darboğaz denilen olay ekran kartının gücünü işlemcinin sınırlamasıdır, 9800x3d olacağı için böyle şeyleri kafanıza takmanıza gerek yok

1080p valo cs içinse alınabilir 2k ve üstüyse gereksiz
1080p valo CS fps oyunları yani hikaye oyunlari oynayam biri değilim çok nadir oynuyacagim zamanda aman efendim şöyle grafikli olsun bir derdim yok alışkanlık gereği sadece FPS olarak uzun süreler uzmeyecek bişey arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart işlerinde pek yokum bu islemciyi ne besler

Geri