RTX 5060 Ti'a Geçince Ghosting Hissetmeye Başladım!

DP ile mi bağlı yoksa HDMI ile mi? HDMI'da çalışmıyor diye biliyorum bu SYNC teknolojileri. 90'a düşürme. 100Hz senin monitör 97 FPS'e sabitle. Adaptive-Sync açık kalsın. UFO testinde en üstteki animasyon böyle gözükmüyorsa monitör kaynaklı değil muhtemelen. TAA kapattın mı?

Alıntıyı görüntüle
Şu an HDMI bağlı, belki bir çözümü olur diye DP'den çıkarıp HDMI ile bağladım ama bir şey fark etmedi. FPS olarak da 90 ile 120 var, ortası yok maalesef. TAA'yı göremedim.

Şu an HDMI bağlı, belki bir çözümü olur diye DP'den çıkarıp HDMI ile bağladım ama bir şey fark etmedi. FPS olarak da 90 ile 120 var, ortası yok maalesef. TAA'yı göremedim.

Frame Gen kapa. Afterburner ile beraber gelen Riva Tuner Statics var. Oyun açıkken onu aç şuraya 97 gir sonra Setup'a gel Frametime Limiter tikle ve async yap. DLSS açıkmış TAA yerine. Birde DP ile dene G-SYNC kısmı gelecek mi.

1786747611593.webp

1786747769813.webp

Frame Gen kapa. Afterburner ile beraber gelen Riva Tuner Statics var. Oyun açıkken onu aç şuraya 97 gir sonra Setup'a gel Frametime Limiter tikle ve async yap. DLSS açıkmış TAA yerine. Birde DP ile dene G-SYNC kısmı gelecek mi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlgilendiğin için teşekkür ederim fakat bu da işe yaramadı. Rapid veya Fast IPS panele sahip bir monitör alsam düzelir mi acaba?
Örneğin bu:
1786810741802.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,155
Üyeler
201,420
Son üye
je3em
Geri