Hangi Tableti Almalıyım?

Ya zaten hepsi burada kafayı yedirtti bana istediğim tablet 24.5k ama 6 ay vade farksız taksit yok sadece 2 ayda vade farksız ve bana 30k olarak ödetiyor o yüzden alamıyorum onu saçma sapan bir iş

n11 bak axesste 9 taksit oluyor bazı ürünlerde o şekilde ps5 aldım. switch 2de de vardı belki tabletlerde de vardır

n11 bak axesste 9 taksit oluyor bazı ürünlerde o şekilde ps5 aldım. switch 2de de vardı belki tabletlerde de vardır
Bende axess yok hocam ziraat var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya bu arada yine de baktığım model s10 fe+ o da boyuttan maalesef 30k bütçem yok bu yüzden honor alcam yüksek ihtimalle

Bende axess yok hocam ziraat var

Ya bu arada yine de baktığım model s10 fe+ o da boyuttan maalesef 30k bütçem yok bu yüzden honor alcam yüksek ihtimalle

honor üzmez hocam babama almıştım memnundu. hayırlı olsun şimdiden

Yine ordayız...
Yapıyorum o zaman öneriyi.
gönder gelsin :kekw:

Ya her şeyimi samsung almak istiyorum açıkçası sadece şu an bütçem pek yok diye biraz daha zamana yaymıştım ama sanırım en mantıklısı bu şekilde farklı bir marka almak olucak

Evet abi büyğk bir ekran bakıyordum teşekkür ederim öneriler için

Hocam sizce honor pad x9b max almak mı daha mantıklı v9 almak mı
x9b satece vatanda satılıyor gözüküyor, v9 ile hemen hemen aynı fiyatta. X9B Alırsan donanımdan kısılıyor, depolama ve ramden de kısılıyor. Niye böyle bir şey yapasın? Gereksiz olur.

gönder gelsin :kekw:

x9b satece vatanda satılıyor gözüküyor, v9 ile hemen hemen aynı fiyatta. X9B Alırsan donanımdan kısılıyor, depolama ve ramden de kısılıyor. Niye böyle bir şey yapasın? Gereksiz olur.
Onu şeyden sormuştum ya e mağaza mı ne açmış herhalde honor x9b alınca yanında 2 3 şryi daha yolluyordu saat kulaklık falan kendi sitesinde öyleydi ondan sormuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,544
Üyeler
201,508
Son üye
axihamza
Geri