Onur Polat
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
bayiden sıfır nk250 almayı dusunuyorum ilk motor olarak 25k nakit geri kalana peşine 6 taksit yapılıyor bana iyi geldi fiyat sizce alınır mı ?
nk genelinde mi yoksa sıfır motor almayı mı tavsiye etmiyorsunuzİkinci el piyasası çok kötü bi motor haberin olsun. Çok fazla ilan var ucuza koymadıkça satılmıyor. 2. el bakabilirsin
NK genelinde hatta çin motor genelindenk genelinde mi yoksa sıfır motor almayı mı tavsiye etmiyorsunuz
Kardeşim sana tavsiyem honda ve yamahadan şaşma cfmoto falan seni üzerbayiden sıfır nk250 almayı dusunuyorum ilk motor olarak 25k nakit geri kalana peşine 6 taksit yapılıyor bana iyi geldi fiyat sizce alınır mı ?
o sırada çinde sattığı motorları cfmoto fabrikasına ürettiren yamaha, o sırada 190 kilo gitmeyen obez cbr 500 rKardeşim sana tavsiyem honda ve yamahadan şaşma cfmoto falan seni üzer
Hayatında hiç japon motoru sürdün mü?o sırada çinde sattığı motorları cfmoto fabrikasına ürettiren yamaha, o sırada 190 kilo gitmeyen obez cbr 500 r
zx6rla teker videomu atayımHayatında hiç japon motoru sürdün mü?
bu 2024lerde kronik sorun muhabbeti çok gördüm internette falan sıkıntı yaşarmıyımrodaj bakımı yapılmış ikinci el temizler fiyatı çok düşüğe satılıyor git al 2024 falan
2026sı da aynı şeyin laciverti, öyle motordan soğutacak bir kroniği yok al geçbu 2024lerde kronik sorun muhabbeti çok gördüm internette falan sıkıntı yaşarmıyım
26 modeli taksitle almak mantıklı değilmi sizce mesela seneye 4 5k kmde satsam ne kadara gider2026sı da aynı şeyin laciverti, öyle motordan soğutacak bir kroniği yok al geç