2026 Nk250 165k Alınır mı

Reaksiyon skoru
61
bayiden sıfır nk250 almayı dusunuyorum ilk motor olarak 25k nakit geri kalana peşine 6 taksit yapılıyor bana iyi geldi fiyat sizce alınır mı ?

İkinci el piyasası çok kötü bi motor haberin olsun. Çok fazla ilan var ucuza koymadıkça satılmıyor. 2. el bakabilirsin

rodaj bakımı yapılmış ikinci el temizler fiyatı çok düşüğe satılıyor git al 2024 falan

rodaj bakımı yapılmış ikinci el temizler fiyatı çok düşüğe satılıyor git al 2024 falan
bu 2024lerde kronik sorun muhabbeti çok gördüm internette falan sıkıntı yaşarmıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yada tavsiyeniz varmı 250cc

eğer taksitle almıyorsan önermem 2. el 100k civarına temiz düşük km bulabilirsin
cf moto alma şöyle kötü böyle kötü diyenleri takma kendim 5k km 250 nk kullandım şuanda 450 sr kullanıyorum bakımını zamanında yap motorun canını almadan kullan sürekli kesici yapma teker yapma uzun süre binersin gelip yamaha al honda al demek kolay biri 100k diğeri 300k arada dağlar var
dediğim gibi eğer taksitle almıcaksan 0 alma 5k km civarı kazasız temiz bişey al aldığın gibi lastiklerini değiştir 2.500 de bi yağ değiştir devam et

Geri