Bende şuan 16 var 2 senelik sayılır, şuan 8 saat civarı ekran süresi alıyorum.hocam siz hangi modeli kaç yıldır kullanıyosunuz?,ben özellikle batarya düşük olduğu için tercih edesim gelmiyo 4000 mAh altı modelleri
Bende şuan 16 var 2 senelik sayılır, şuan 8 saat civarı ekran süresi alıyorum.hocam siz hangi modeli kaç yıldır kullanıyosunuz?,ben özellikle batarya düşük olduğu için tercih edesim gelmiyo 4000 mAh altı modelleri
iphone 15 kullanıyorum 10 dakika instagramda dolaşınca telefonun arkası aşırı ısınıyor şuan mecburi yazlıkta olduğuım için full mobil veri paylaştım bilgisayara %97 olan pil ömrüm 1 bucuk ayda %93 e düştü hem ısınıyor hem sarj az gidiyor hem batarya dayanıksız ama kamera vb güzelKendim 6 yıldır samsung kullanıyorum ve artık telefon değişeceğim ama iphone mu alsam yoksa samsung s serisi mi alsam kararsız kaldım,kimileri iphone için parasına asla değmez diyor kimisi arayüzü kamerası vs çok iyi diyor,daha önce hiç apple ürün kullanmadım varsa kullananlar bi yardımcı olabilirmi? benim telefonla işim sadece sosyal medya ve dizi film izlemek
Hiç apple ürünü kullanmadıysanız bence bu şekilde devam edin. Apple dünyası çok farklı bir dünya. Hem aynısının laciverti 3 aşağı 5 yukarı aynı performansı veriyorlar. Alışkanlıkları değiştirmemek ve ekosistemin içine şu andan sonra girmemek daha mantıklı. Ama kötü telefonlar değiller yanlış anlaşılmasın.Kendim 6 yıldır samsung kullanıyorum ve artık telefon değişeceğim ama iphone mu alsam yoksa samsung s serisi mi alsam kararsız kaldım,kimileri iphone için parasına asla değmez diyor kimisi arayüzü kamerası vs çok iyi diyor,daha önce hiç apple ürün kullanmadım varsa kullananlar bi yardımcı olabilirmi? benim telefonla işim sadece sosyal medya ve dizi film izlemek
Bi süre sonra telefon şarjı dayanmıyor iki yıldır iphone 13 kullanıyorum tek sorunu şarjKendim 6 yıldır samsung kullanıyorum ve artık telefon değişeceğim ama iphone mu alsam yoksa samsung s serisi mi alsam kararsız kaldım,kimileri iphone için parasına asla değmez diyor kimisi arayüzü kamerası vs çok iyi diyor,daha önce hiç apple ürün kullanmadım varsa kullananlar bi yardımcı olabilirmi? benim telefonla işim sadece sosyal medya ve dizi film izlemek
Tek özelliği mobil olması olan bir cihazın şarjının gitmemesi, cihazı kafadan silmek için yeterli bir sorun?Bi süre sonra telefon şarjı dayanmıyor iki yıldır iphone 13 kullanıyorum tek sorunu şarj
Benim pil sağlığım şuan %75 o yüzden gitmiyor aldığım ilk yıl evden 100 le çıkıyordum hucresel veri kullanmadan rahat götürüyordu gün içinde hücresel veri kullanınca da %10 falan kalıyorduTek özelliği mobil olması olan bir cihazın şarjının gitmemesi, cihazı kafadan silmek için yeterli bir sorun?
12 var bende memnunum batarya az günü çıkarmıyor ama telefon kullanan birisi değilim işimi görüyor bide elim büyük tel küçük yazı yazarken çok zor oluyoKendim 6 yıldır samsung kullanıyorum ve artık telefon değişeceğim ama iphone mu alsam yoksa samsung s serisi mi alsam kararsız kaldım,kimileri iphone için parasına asla değmez diyor kimisi arayüzü kamerası vs çok iyi diyor,daha önce hiç apple ürün kullanmadım varsa kullananlar bi yardımcı olabilirmi? benim telefonla işim sadece sosyal medya ve dizi film izlemek
O zaman 2 yılın üstünde cihazını kullanmak isteyenler için cihazı kafadan silmek için yeterli bir sorun. Orijinal değişim maliyetleri malum, orijinal olmayan bir batarya ile değiştirmek de mantıklı aslında bir düşündüm de isteyen alsın.Benim pil sağlığım şuan %75 o yüzden gitmiyor aldığım ilk yıl evden 100 le çıkıyordum hucresel veri kullanmadan rahat götürüyordu gün içinde hücresel veri kullanınca da %10 falan kalıyordu