🔥İndirim Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

xgenzotr

80+
Reaksiyon skoru
25
Son düzenleme:
Koskoca VATAN'sın ya ne parafmış arkadaş yapsana tüm kartlara 6 taksiti parafa özel 9 koy aylardır aynı muhabbet. Tek alışveriş yapabildiğim düzgün yer Amazon kaldı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Koskoca VATAN'sın ya ne parafmış arkadaş yapsana tüm kartlara 6 taksiti parafa özel 9 koy aylardır aynı muhabbet. Tek alışveriş yapabildiğim düzgün yer Amazon kaldı.
Şubelerde taksit yapılabiliyor mu vade farksız 6 taksit ? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ona göre il değiştirip alıcam.

Beyaz olarak da bu var. 9070XT artık 40k altına kalmayacak gibi duruyor.
pahalı bu arada bu indirimde 41 bine taichi vardı da bitti

Arkadaşlar adamlar stok eritiyor alacak olan ihtiyacı olan alsın kaç gündür düşüyor. Belki bir iki yerde 35 falan olur 1 saat indirimde kalmaz daha da 40 altına 9070 veya 9070xt bulamazsınız.

Şubelerde taksit yapılabiliyor mu vade farksız 6 taksit ? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ona göre il değiştirip alıcam.
Hayır gece fiyatı şubeye gittiğinizde geçerli olmaz ve orada da sadece paraf 6 taksit.

Arkadaşlar adamlar stok eritiyor alacak olan ihtiyacı olan alsın kaç gündür düşüyor. Belki bir iki yerde 35 falan olur 1 saat indirimde kalmaz daha da 40 altına 9070 veya 9070xt bulamazsınız.
Belleği Gddr7 değil Gddr6 olduğu için nvdiaya göre hep daha az zamlanır ddr4 le ddr5 gibi mevzusu. 5060ti safta bunun yarı gücü ama 16gb olanı 35k olmuş sebebi bu işte

her sene mayıs haziran gibi indirimler olur sonra kasıma kadar saplarlar indirim olmaz. ben mi yanlış hatırlıyorum her yıl kısır döngü olmuyor mu hatta bütün dünyada? bu indirim bindirim işleri tamamen algıdır. her sene insanlarda aynı panik

her sene mayıs haziran gibi indirimler olur sonra kasıma kadar saplarlar indirim olmaz. ben mi yanlış hatırlıyorum her yıl kısır döngü olmuyor mu hatta bütün dünyada? bu indirim bindirim işleri tamamen algıdır. her sene insanlarda aynı panik
Kriz etkisini unutuyorsunuz hocam, AMD global anlamda %10 civarı zam yaptı ve bunun da devam edeceği söyleniyor. NVIDIA kartları indirime girmiyor artık mesela, ellerinde AMD kartları kaldığı için stokları satmak amacıyla indirime sokuyorlar. Yeni stoklar zamlı fiyatlarla gelebilir.

aynı şekilde incehesap ve itopya da paraf ve axess olayını bi salsalar stoklar iyi erir ama anlaşmaları olmadığı için biz de bekliyoruz ki fırsat denk gelsin. allah amazona zeval vermesin 9 taksitle sapphire pulse 9070xt alacağım hayırlısıyla

saat kacta dusuyor bu hergun goruyorum ama ındırımı yakalayamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,614
Üyeler
201,524
Son üye
Udopick
Geri