Güzel monitör, üzmez.Cuma günü gaming gecesinde 21000 TL’ye düştüğünü görünce satın aldım. Bu fiyata başka oled monitör yok çünkü. Sizce pişman olur muyum? Yabancı forumlarda çoğu kişi memnunmuş ama Türk forumlarındada LG önerilmiyor.
Fiyat çok uygun olduğu için yapıştırdım ilk kez oled kullanıcam bakalımLG ıps panelleri saldı, olede yöneldi. Oled de baya iyi kalite akıyor. Panel kalitesi sıralamasına bakacak olursak 1. sırada LG ve SAMSUNG 2. AUO 3. BOE diye gidiyor. LG üzmez diye düşünüyorum.
Fiyatı normalde 23k seviyelerindeydi. Ben de baktım, üzeceğini zannetmiyorum. Oled kullanma metotları var forumlarda araştır derim. Masaüstü görev çubuğunu gizleme falan gibi. Yanma riski var çünkü her ne kadar önüne geçmiş olsalar da. Onun riskini alma derim. Hayırlı olsun dostum bu arada.Fiyat çok uygun olduğu için yapıştırdım ilk kez oled kullanıcam bakalım
Evet normalde indirimsiz sıfırı 24k.Fiyatı normalde 23k seviyelerindeydi. Ben de baktım, üzeceğini zannetmiyorum. Oled kullanma metotları var forumlarda araştır derim. Masaüstü görev çubuğunu gizleme falan gibi. Yanma riski var çünkü her ne kadar önüne geçmiş olsalar da. Onun riskini alma derim. Hayırlı olsun dostum bu arada.
21k ya en iyi OLED monitör. Hatta biraz daha koysan bile 3-4k daha iyisi yok.Cuma günü gaming gecesinde 21000 TL’ye düştüğünü görünce satın aldım. Bu fiyata başka oled monitör yok çünkü. Sizce pişman olur muyum? Yabancı forumlarda çoğu kişi memnunmuş ama Türk forumlarındada LG önerilmiyor.