🔥İndirim Zoko Emperor 2.750 TL Siyah ve Beyaz Akvaryum Kasa 7 Fanlı

Game in game dream kasa kullanıyorum, kasanın malzeme kalitesi kötü değil fanlar da idare eder ama sağlam ısınan bir ekran kartınız varsa almanızı tavsiye etmem. Fanları %80'de kullanıyorum gene de hava akışı yetersiz kapak açık ve kapalıyken 8-10 dereceye kadar sıcaklık farkı var.

Kasada kablo yönetimi hiç kolay değil bu arada.

En büyük 2 artısı BTF anakartlara uyumlu ve fiyatları uygun.

En büyük eksisi firma sattığı malın arkasında durmuyor. Fan ve argb kontrolcüsü yandı, ulaştığım zaman yanma durumunda bir şey yapamayacaklarını söylediler. Kontrolcü önemli değil 700-800 TL'lik bir şey ama sonuç olarak anakarta ve psuya bağlı bir cihaz yanıyorsa pek ala sisteme de zarar verebilir. Böyle bir durumda malı satan sorumluluk almıyorsa kim alacak? Bu konu kanıtsız değildir, daha önce de paylaştım tekrar paylaşabilirim.

Bu tarz kasaların görüntüsü çok iyi ama malzeme kalitesi ve fan kalitesi sınıfta kalıyor. Arkadaşıma aldık 8-9 aydır kullanıyor 2 tane fanı ses yapmaya başladı markaya yazdı 2 hafta bekleyişin sonunda yeni fanı gönderdiler.

Ekler

• 27100.webp
    27100.webp
    92 KB · Hit: 25
zokoya bulaşmayın fanları inanılmaz gürültülü, özellikle game in game serisi. davlumbaz gibi resmen

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Fiyat olarak farkı var 10k boş kasa aldın fan derken 15 k olacak ama bunda 2750 vereceksin 3 5 k da fan aldınmı uygun olacak ve geri kalana da güzel bir psu alabilirsin
hocam bu cevap gelmesin diye detaylandırarak sormuştum ama anlaşılmadı galiba, bunun fanları söküp yerine lianli fan alıp taksam, 10kya satılan satılan fansız kasalardan ne farkı olur (mesela ikiside fansız şekilde lianli evo o11 xl vs zoko emperor)

hocam bu cevap gelmesin diye detaylandırarak sormuştum ama anlaşılmadı galiba, bunun fanları söküp yerine lianli fan alıp taksam, 10kya satılan satılan fansız kasalardan ne farkı olur (mesela ikiside fansız şekilde lianli evo o11 xl vs zoko emperor)
Dediğim gibi fiyat farkı var sadece kasa da

Geri