Agronomist
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 835
Game in game dream kasa kullanıyorum, kasanın malzeme kalitesi kötü değil fanlar da idare eder ama sağlam ısınan bir ekran kartınız varsa almanızı tavsiye etmem. Fanları %80'de kullanıyorum gene de hava akışı yetersiz kapak açık ve kapalıyken 8-10 dereceye kadar sıcaklık farkı var.
Kasada kablo yönetimi hiç kolay değil bu arada.
En büyük 2 artısı BTF anakartlara uyumlu ve fiyatları uygun.
En büyük eksisi firma sattığı malın arkasında durmuyor. Fan ve argb kontrolcüsü yandı, ulaştığım zaman yanma durumunda bir şey yapamayacaklarını söylediler. Kontrolcü önemli değil 700-800 TL'lik bir şey ama sonuç olarak anakarta ve psuya bağlı bir cihaz yanıyorsa pek ala sisteme de zarar verebilir. Böyle bir durumda malı satan sorumluluk almıyorsa kim alacak? Bu konu kanıtsız değildir, daha önce de paylaştım tekrar paylaşabilirim.
Kasada kablo yönetimi hiç kolay değil bu arada.
En büyük 2 artısı BTF anakartlara uyumlu ve fiyatları uygun.
En büyük eksisi firma sattığı malın arkasında durmuyor. Fan ve argb kontrolcüsü yandı, ulaştığım zaman yanma durumunda bir şey yapamayacaklarını söylediler. Kontrolcü önemli değil 700-800 TL'lik bir şey ama sonuç olarak anakarta ve psuya bağlı bir cihaz yanıyorsa pek ala sisteme de zarar verebilir. Böyle bir durumda malı satan sorumluluk almıyorsa kim alacak? Bu konu kanıtsız değildir, daha önce de paylaştım tekrar paylaşabilirim.