İkiside pulseKutusu nitro içi pulse ise sıkıntı, diğer türlü sorun olmaz.
İkiside pulseKutusu nitro içi pulse ise sıkıntı, diğer türlü sorun olmaz.
İkiside pulse
Evet 24k idi bir arkadaş aldı sanırım34k gösteriyor fakat sizin attığınız zaman 24k mıydı?
Kasamda pulse var hocam nitroya geçmek istedim nasip değilmiş iade edicemPulse u kullanmak isterseniz kısmi indirim talep edin, Depo Lpn kodu vardır üstünde iadede problem pulse
Ben aldım hocam fiyat iyi mi sizce34k gösteriyor fakat sizin attığınız zaman 24k mıydı?
Çok iyi fiyat ss atabilir misinz?Eğer kozmetik sorunu yoksa panelde vs 4k oled olarak be da va.Ben aldım hocam fiyat iyi mi sizce
Çok iyi fiyat ss atabilir misinz?Eğer kozmetik sorunu yoksa panelde vs 4k oled olarak be da va.
Biliyorum hocam çok haklısınız teşekkür ederim. Son zamanlarda iyi denilen çok kötü durumda çıkıyor, kötü denilen iyi oluyor kumar oynamak gibi oldu artık yine de aldım. Geçenlerde bir arkadaşta 24kdan almış ama gönderilmemişdetaylı kontrol edin hocam kullanılmış kabul edilebilir pek iyi bir kategori değil o şekilde işaretlenmiş ürünler bazı cakalların elinden geçmiş oluyor genelde
Öyle zaten fakat almadan geçilmezdi.Çok iyi fiyat.Gelince kozmetik durumuna bakın sonra da kaç saat kullanılmış ona bakın.Eğer temizse cidden kıskanılcak fiyattan almışsınızBiliyorum hocam çok haklısınız teşekkür ederim. Son zamanlarda iyi denilen çok kötü durumda çıkıyor, kötü denilen iyi oluyor kumar oynamak gibi oldu artık yine de aldım. Geçenlerde bir arkadaşta 24kdan almış ama gönderilmemiş
Valla ben gönderileceğini düşünmüyorum ama teşekkürler hocam haber ederim mutlakaÖyle zaten fakat almadan geçilmezdi.Çok iyi fiyat.Gelince kozmetik durumuna bakın sonra da kaç saat kullanılmış ona bakın.Eğer temizse cidden kıskanılcak fiyattan almışsınız