172 Cm Boy ve 50 Kilo İçin Gainer Önerisi

xrwblack

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, 1 hafta oldu düzgün spora başlayalı. Hedefim düzgün gözüken kaslı bir vücut ama bir sorunum var, kilo alamıyorum. Her şeyi yememe rağmen aklıma gainer almak geldi. Önceden hiç kullanmadım, bu ilk olacak. Boyum 172, kilom 50. Sizce hangi gainer'ı almam konusunda yardım edebilir misiniz?

1git yemeğini ye kardeşim ayrıca 1 haftada ne kilosu, millet 8 10 yıl keyfinden mi yapıyor. 1 2 ay geçse de bari öyle yazsaydın. gainer boş iş, aromalı nişasta. git o paraya kendine yumurta al tavuk bonfile al yahu. size spor salonu kapısından girerken gainer almayan gelemez mi diyorlar

Ne sporu yapıyorsun bilmiyorum ama bence daha çok voleybol, pilates gibi sporlara yönel ve ne bulursan ye

1git yemeğini ye kardeşim ayrıca 1 haftada ne kilosu, millet 8 10 yıl keyfinden mi yapıyor. 1 2 ay geçse de bari öyle yazsaydın. gainer boş iş, aromalı nişasta. git o paraya kendine yumurta al tavuk bonfile al yahu. size spor salonu kapısından girerken gainer almayan gelemez mi diyorlar
haklısın önce 1 ay deneyip görmeliydim merak ettiğim için bu konuyu açmıştım teşekkürler bilgi için

Kanka bende senin gibiydim ne bulsan yicen abur cubur ye oturduğun yerden ye fazla fazla yemek ye yemek yerken kola felan içme ya da seni kesicek içicekler.Sonra kilo alırsın

Geri