Kasamda Kule Tipi Soğutucu Yamuk Yardım?

bilmiyorum kasadaki kablolara bakıncada langır lungur tarhana bulgur toplanmış kasa sen yaptıysan bilen birine götür başkası yaptıysa ona götür o açıp baksın açarsın sonra sen böyle yaptın der kanlı bıçaklı olursun
napayım hocam sizce acıp bakayım mı bir daha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuan internetim yok hocam site olarak varmı bakabileceğim bi yer?

napayım hocam sizce acıp bakayım mı bir daha

şuan internetim yok hocam site olarak varmı bakabileceğim bi yer?
hocam kasayı yan yatır, elektriklerini kes. kontrol et yamuk duruyorsa düzenle.
Vidaları çapraz sıka sıka gitmen lazım ,

Yakınlarda tanıdık bilgisayarcı varsa götür 5 dakika halletsin

Kule tipi içindeki kitapçıkta bile neleri kullanıcn nasıl kullanıcan resimli bir şekilde yazıyor. oradan da bakbilrsin

kutunun içinden 4 tane plastik tarzı bir şey çıkıyor, anakarta takarken onunla beraber takman gerekiyor.
Sanırım bunu yapmamışsın , muhtemelen sebeplerinden birisi bu

bilmiyorum kasadaki kablolara bakıncada langır lungur tarhana bulgur toplanmış kasa sen yaptıysan bilen birine götür başkası yaptıysa ona götür o açıp baksın açarsın sonra sen böyle yaptın der kanlı bıçaklı olursun

Tabirler çok iyi bu arada Allahta sizi güldürsün hahah

Konu sahibi, Yan kapağı açıp detaylı fotoğraf çekemez misin? Çünkü burdan bile bariz yamukken tam yandan bakalım ki 90 derecelik açı yapmışmı kasa zeminiyle anlayalım. Öyle montaj yapmak için baya baya kalas olmak lazım

Tabirler çok iyi bu arada Allahta sizi güldürsün hahah

Konu sahibi, Yan kapağı açıp detaylı fotoğraf çekemez misin? Çünkü burdan bile bariz yamukken tam yandan bakalım ki 90 derecelik açı yapmışmı kasa zeminiyle anlayalım. Öyle montaj yapmak için baya baya kalas olmak lazım
knk %90 sebep şu.
Kule tipini montajlarken 4 tane vidaya plastik geçirip takıyorsun ya , bunda o yok gibi.
Yamuk durmasının sebebi %90 bu , eğer buysa anakarta zarar bile vereiblir

knk %90 sebep şu.
Kule tipini montajlarken 4 tane vidaya plastik geçirip takıyorsun ya , bunda o yok gibi.
Yamuk durmasının sebebi %90 bu , eğer buysa anakarta zarar bile vereiblir

Vallaha baya baya arkaya yaslanmış baksana vrm kısmına atmış kendini. Sokete zarar verir en başta. Acil düzeltilmesi lazım gerçektende

Ben kim montajlamış onu çok merak ettim katliam yapar gibi yapmış yazık. Göz var nizam var adamın pcsine bişey olsa bilgisayarcı kusurunuda üstlenmez suçu arkadaşa atar

sistemi kapat ve tekrar montajla yamuğun da yamuğu iyi bir durum değil

Şurdan belli zaten. Ön tarafa bakan vida havada kalmış gibi duruyor. Soğutucunun ayağı anakart soketine yerleşmiş ama vida oraya temas edememiş gibi. Arkasındaki vida ve ayak ise direkt kazık gibi diklemesine yerleşmiş

IMG_2728.webp

bence o araya girmesi gereken bir şey girmemiş gibi işlemci nedir ? intel mi amd mi

Langır lungur tarhana bulgur 🤣🤣🤣 şu adamın tabirler yarıyo ya

Geri