Çözüldü✓ Vatandan 9070xt Alacağım ama Deneme Fırsatım Yok Nasıl Bi Yol İzleyebilirim

Reaksiyon skoru
5
Vatandan 9070xt alacağım ama sistemi parça parça topladığım için deneme fırsatım olmayacak sistemi bitirip çalıştırmak istediğimde ekran kartı arızalı çıkarsa nasıl bi yol izleyebilirim lütfen yol gösterin

Vatandan 9070xt alacağım ama sistemi parça parça topladığım için deneme fırsatım olmayacak sistemi bitirip çalıştırmak istediğimde ekran kartı arızalı çıkarsa nasıl bi yol izleyebilirim lütfen yol gösterin
Yüzde 98 çıkmaz olurda çıkarsa artık garantiyi gönderirsin 15 günü geçtiyse

15 günü kesinlikle geçecek sistemi toplamam birkaç ayı bulur indirimide kaçırmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatandan sıfır almak daha mantıklı geldi hocam bi yol bulabilirsem
Yok yok al ucuza bulmuşken hele şuan fiyatların artacağı dönemdeyiz al pisman olmazsın bi arkadaşinin kasasina tak dene zor değil

kartı al bilgisayarcıya git 200-300 bir şey ver test ettir kartı ama şöyle diyeyim %99 ihtimalle sorunsuz olacaktır o kart

Yok yok al ucuza bulmuşken hele şuan fiyatların artacağı dönemdeyiz al pisman olmazsın bi arkadaşinin kasasina tak dene zor değil
Bir bilgisayarcıya götürebilirim hocam evet Birde Vatanda ki model Asrock Challenger 9070xt alınır diyorsanız alacağım

niye sorun çıksın :D

Sıfır alıyorsun zaten. 2-3 yıl garantisi olacağını düşünsek bu vakit içinde illa sistemi toplamış ve test etmiş olursun zaten. Garantisi olan bir cihaz için endişelenmeye gerek yok.

Geri