Oyuncu Laptopu Alacagim Ne Almaliyim

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
110000
Yuksek performansli modellere bakiyorum universteye gidecegim o yuzden alacam aklimdaki laptop gamegaraj acikcasi oneriniz nedir

Ekler

• IMG_0658.webp
    IMG_0658.webp
    146.9 KB · Hit: 27
  • IMG_0659.webp
    IMG_0659.webp
    129 KB · Hit: 31
  • IMG_0660.webp
    IMG_0660.webp
    127.2 KB · Hit: 27
  • IMG_0661.webp
    IMG_0661.webp
    127.4 KB · Hit: 25
  • IMG_0662.webp
    IMG_0662.webp
    132.8 KB · Hit: 24
Yuksek performansli modellere bakiyorum universteye gidecegim o yuzden alacam aklimdaki laptop gamegaraj acikcasi oneriniz nedir
knk aynı durumda kaldim bende dün game garajı aldim . en iyisi o gozükuyor. msi modeli 2k 240hz olsaydi o da düsünülebilirdi. ama acer hic alma cok sorun çıkıyormuş. gameraider modellerinde de i9 var çok ısınır onlar.

knk aynı durumda kaldim bende dün game garajı aldim . en iyisi o gozükuyor. msi modeli 2k 240hz olsaydi o da düsünülebilirdi. ama acer hic alma cok sorun çıkıyormuş. gameraider modellerinde de i9 var çok ısınır onlar.
Her laptopta sorun çıkma ihtimali var Acer'larda sorun çıkıyor diye bir şey yok. Gameraider'daki i9 ısınıyor da GG'deki 9955HX ısınmıyor mu ne saçma bir yorum. İkisi de çok ısınır. Bu videoyu izleyebilirsiniz, ısısı gayet normal.
İşlemci odaklı oyunlar oynamıyorsanız ve pil ömrü istiyorsanız Acer alıp geçin derim. Pil ömrü istiyorsanız düşünmeye gerek yok diğer modellerden pil ömrü beklemeyin.

Son düzenleme:
Her laptopta sorun çıkma ihtimali var Acer'larda sorun çıkıyor diye bir şey yok. Gameraider'daki i9 ısınıyor da GG'deki 9955HX ısınmıyor mu ne saçma bir yorum. İkisi de çok ısınır. Bu videoyu izleyebilirsiniz, ısısı gayet normal.

İşlemci odaklı oyunlar oynamıyorsanız ve pil ömrü istiyorsanız Acer alıp geçin derim. Pil ömrü istiyorsanız düşünmeye gerek yok diğer modellerden pil ömrü beklemeyin.
Açıkcasi amacim oyun ust duzey oyun performansı fiyatina bakarsam gamegaraj cok uygun geliyor

Açıkcasi amacim oyun ust duzey oyun performansı fiyatina bakarsam gamegaraj cok uygun geliyor
Hangisi aklınıza yatıyorsa onu alın hocam. Bahsettiğim 3 laptopun da üzeceğini sanmam.

Baktigimda hepsi isiniyor laptoplarin kacinilmaz sonu eb azindan perfrormansi yuksek
HX işlemcilerin dezavantajı o maalesef. Isınmasını istemiyorsanız R7 350, R9 365 veya Ultra 7 255H gibi işlemcilere yönelmeniz lazım, o zaman da 9955HX gibi işlemcilerin yüksek performansını alamazsınız.

HX işlemcilerin dezavantajı o maalesef. Isınmasını istemiyorsa R7 350, R9 365 veya Ultra 7 255H gibi işlemcilere yönelmeniz lazım, o zaman da 9955HX gibi işlemcilerin yüksek performansını alamazsınız.
Sorun degil uni icin aliyorum sadece uzun sure istedigim oyunu fullde oynayayim beni uzmesin istiyorum

Geri