Amazon Siparişte Teslimat Sorunu !

Reaksiyon skoru
3
İndirimden PSU almıştım normalde bugün teslim edilecekti şöyle bir uyarı geldi sipariş iptal olurmu yoksa gönderirler mi

Ekler

• 1000030676.webp
    1000030676.webp
    152.4 KB · Hit: 74
Amazon bu ara değişik şeyler yapıyor. Sipariş verirken adres kısmında takılmalar ***** saçma kargo şirketleri vs ne oldu bilmiyorum. Cargo X diye bir şirkete vermiş benim kargoyu bana sms geliyor ama konum için link bile yok.

Amazon bu ara değişik şeyler yapıyor. Sipariş verirken adres kısmında takılmalar ***** saçma kargo şirketleri vs ne oldu bilmiyorum. Cargo X diye bir şirkete vermiş benim kargoyu bana sms geliyor ama konum için link bile yok.
cargoX den memnun kalkdım ben hocam. Bu işletme daha çok e ticaretle uğraşan büyük firmalara yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirimden PSU almıştım normalde bugün teslim edilecekti şöyle bir uyarı geldi sipariş iptal olurmu yoksa gönderirler mi
Hocam arada olabilir bu tarz şeyler. Bekleyip görecez.
Belki adres etiketi yanlış basıldı , belki yanlış arac verildi , belki yanlış gitti . her şey olabilir
%90 2-3 gün geç teslim edilecek onun için böyle

Belirttikleri tarihde teslim edemedikleri zaman bu uyarı geliyordu sanırım banada olmuştu buna benzer bir şey.

Müşteri hizmetleri ile görüş. Kargox firmasında sorunlar var galiba. Ürünü farklı bir kargo şirketi ile tekrar göndermelerini talep et. Şu an ben de aynı sorunları yaşıyorum...

Kargo aracı kaza yapmış olabilir hocam o sebeple geri gönderilip yenisi gönderilebilir.

cargoX den memnun kalkdım ben hocam. Bu işletme daha çok e ticaretle uğraşan büyük firmalara yapıyor

Hocam arada olabilir bu tarz şeyler. Bekleyip görecez.
Belki adres etiketi yanlış basıldı , belki yanlış arac verildi , belki yanlış gitti . her şey olabilir
%90 2-3 gün geç teslim edilecek onun için böyle
İptal gelmez dimi

Müşteri hizmetleri ile görüş. Kargox firmasında sorunlar var galiba. Ürünü farklı bir kargo şirketi ile tekrar göndermelerini talep et. Şu an ben de aynı sorunları yaşıyorum...
İptal gelmesin yeter ürünü baya indirimli aldım indirim yanmasın şimdi

İptal olmaz gecikme olur en fazla. Amazon’da da Hepsiburada’da yaşadım sorun olmuyor

Geçenlerde monitör kolu aldım cargox e vermişlerdi şaşırdım bu hangi firma diye fakat tam verdikleri tarihte teslim ettiler sorun vsde yoktu

İptal gelmez dimi

İptal gelmesin yeter ürünü baya indirimli aldım indirim yanmasın şimdi
Müşteri hizmetleri ile görüş, ürünü mutlaka göndermelerini talep et. Peşine düşmezsen para iadesi yaparlar sonra telafi edemezsin...

Müşteri hizmetleri ile görüş, ürünü mutlaka göndermelerini talep et. Peşine düşmezsen para iadesi yaparlar sonra telafi edemezsin...
Teslimatta sorun yaşanan ürünler geri gönderilemez para iadesi 5-7 iş günü içinde yapılacaktır diyolar şansımı s

İptal olmaz gecikme olur en fazla. Amazon’da da Hepsiburada’da yaşadım sorun olmuyor
Canlı destekle konuştum teslimatta sorun yaşanan ürünler tekrar gönderilemez para iadesi 5-7 gün içinde hesabınıza yapılacaktır diyor

Ekler

• 1000030682.webp
    1000030682.webp
    6.5 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,745
Üyeler
201,567
Son üye