Beratkrkmz
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
cargoX den memnun kalkdım ben hocam. Bu işletme daha çok e ticaretle uğraşan büyük firmalara yapıyorAmazon bu ara değişik şeyler yapıyor. Sipariş verirken adres kısmında takılmalar ***** saçma kargo şirketleri vs ne oldu bilmiyorum. Cargo X diye bir şirkete vermiş benim kargoyu bana sms geliyor ama konum için link bile yok.
Hocam arada olabilir bu tarz şeyler. Bekleyip görecez.İndirimden PSU almıştım normalde bugün teslim edilecekti şöyle bir uyarı geldi sipariş iptal olurmu yoksa gönderirler mi
Belirttikleri tarihde teslim edemedikleri zaman bu uyarı geliyordu sanırım banada olmuştu buna benzer bir şey.İndirimden PSU almıştım normalde bugün teslim edilecekti şöyle bir uyarı geldi sipariş iptal olurmu yoksa gönderirler mi
Müşteri hizmetleri ile görüş. Kargox firmasında sorunlar var galiba. Ürünü farklı bir kargo şirketi ile tekrar göndermelerini talep et. Şu an ben de aynı sorunları yaşıyorum...İndirimden PSU almıştım normalde bugün teslim edilecekti şöyle bir uyarı geldi sipariş iptal olurmu yoksa gönderirler mi
Kargo aracı kaza yapmış olabilir hocam o sebeple geri gönderilip yenisi gönderilebilir.İndirimden PSU almıştım normalde bugün teslim edilecekti şöyle bir uyarı geldi sipariş iptal olurmu yoksa gönderirler mi
valla sorma 5 günde bi mousepad gelecek illet yemin ederimİndirimden PSU almıştım normalde bugün teslim edilecekti şöyle bir uyarı geldi sipariş iptal olurmu yoksa gönderirler mi
İptal gelmez dimicargoX den memnun kalkdım ben hocam. Bu işletme daha çok e ticaretle uğraşan büyük firmalara yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam arada olabilir bu tarz şeyler. Bekleyip görecez.
Belki adres etiketi yanlış basıldı , belki yanlış arac verildi , belki yanlış gitti . her şey olabilir
%90 2-3 gün geç teslim edilecek onun için böyle
İptal gelmesin yeter ürünü baya indirimli aldım indirim yanmasın şimdiMüşteri hizmetleri ile görüş. Kargox firmasında sorunlar var galiba. Ürünü farklı bir kargo şirketi ile tekrar göndermelerini talep et. Şu an ben de aynı sorunları yaşıyorum...
hocam olaya bağlı , bilmeden bir şey dememiz saçma olur.İptal gelmez dimi
Geçenlerde monitör kolu aldım cargox e vermişlerdi şaşırdım bu hangi firma diye fakat tam verdikleri tarihte teslim ettiler sorun vsde yoktuAmazon bu ara değişik şeyler yapıyor. Sipariş verirken adres kısmında takılmalar ***** saçma kargo şirketleri vs ne oldu bilmiyorum. Cargo X diye bir şirkete vermiş benim kargoyu bana sms geliyor ama konum için link bile yok.
Müşteri hizmetleri ile görüş, ürünü mutlaka göndermelerini talep et. Peşine düşmezsen para iadesi yaparlar sonra telafi edemezsin...İptal gelmez dimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İptal gelmesin yeter ürünü baya indirimli aldım indirim yanmasın şimdi
Teslimatta sorun yaşanan ürünler geri gönderilemez para iadesi 5-7 iş günü içinde yapılacaktır diyolar şansımı sMüşteri hizmetleri ile görüş, ürünü mutlaka göndermelerini talep et. Peşine düşmezsen para iadesi yaparlar sonra telafi edemezsin...
Canlı destekle konuştum teslimatta sorun yaşanan ürünler tekrar gönderilemez para iadesi 5-7 gün içinde hesabınıza yapılacaktır diyorİptal olmaz gecikme olur en fazla. Amazon’da da Hepsiburada’da yaşadım sorun olmuyor