hurmadan geliyor hocam oBenim kusasım geliyor, Züber 15gr protein olanları deneyesim var ama çok şekerli alma diyor yapay zeka... xd
hurmadan geliyor hocam oBenim kusasım geliyor, Züber 15gr protein olanları deneyesim var ama çok şekerli alma diyor yapay zeka... xd
Damak tadına göre değişir ya ben dışarıda hop kahvenin yanında gömmelik müthiş öğünler olarak görüyorum bunları kriz çözücüBenim kusasım geliyor, Züber 15gr protein olanları deneyesim var ama çok şekerli alma diyor yapay zeka... xd
Bölgesel stok değişir benceKeşkem hindistan cevizli olandan da koysalarmış neyse bu da okey, neredeyse bimden 1 tane fiyatına 2 tane alıyorsunuz baya iyi
Hocam iade yok direkt 2 al 1 ödeHocam bende mi indirim olmuyor yoksa matematiksel olarak mı yanlış yapıyorum normalde tanesi 90 tl 2 al 1 öde ile 45 olması lazım ama ödeme aşamasında hala fiyat düşmüyor,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
money puan olarak geri mi dönüyor
hocam 24 bar 865 TL'ye gelmeli ama 1800 e geliyor bende halaBölgesel stok değişir bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam iade yok direkt 2 al 1 öde
hocam 2 al 1 öde olarak gösteriyor hala ve bölgemdeki tüm migrosları denediğim halde o şekildeKampanyalar ve stocklar bölgesel olarak değişebiliyor
uygulamayı kapat aç , belki farklı bir kampanya vs. seçildir ona dikkat et.hocam 2 al 1 öde olarak gösteriyor hala ve bölgemdeki tüm migrosları denediğim halde o şekilde
Destek ile konusuyorum şuan şehir dışına çıkıcam kaçırmamak için gideceğim yerdeki migrasa sipariş vericem oraya uğrayıp almayı planlıyorum ama bir türlü olmadıuygulamayı kapat aç , belki farklı bir kampanya vs. seçildir ona dikkat et.
Migros destek vs. varsa konuş
Mağazadan teslim al dedim mesela o mağazada stock olmadığı için gözükmüyorDestek ile konusuyorum şuan şehir dışına çıkıcam kaçırmamak için gideceğim yerdeki migrasa sipariş vericem oraya uğrayıp almayı planlıyorum ama bir türlü olmadı
Hocam sepette düşecek fiyat sonradan olmaz ne gördüysen oDestek ile konusuyorum şuan şehir dışına çıkıcam kaçırmamak için gideceğim yerdeki migrasa sipariş vericem oraya uğrayıp almayı planlıyorum ama bir türlü olmadı
Hocam ürün gözüküyor sipariş seçeneğide veriyor ama indirim düşmüyorMağazadan teslim al dedim mesela o mağazada stock olmadığı için gözükmüyor
Destek bekletiyor sizi arayacağız diyeHocam sepette düşecek fiyat sonradan olmaz ne gördüysen o
İçindeki bir şeye intoleransın var hocam fındık fıstık vs olabilir aynı banttan çıktığı için çapraz bulaşma yapıyor. Laktoz olsa bilirsiniz diye düşünüyorum.Protein ocean bende şişkinlik yapıyor. Göbeğim davul gibi oluyor yiyince. Toplu almadan önce denemenizde fayda var. Ağırlık da çalışıyorum. Züber de aynı durumu yaratıyor.