🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

Anlaşıldı niye tcl daha iyi dediğin sıfır kaynak ama tcl kullanıyor diye hic arastırmadıgı ürün hakkında daha kötü diyebiliyor kaynak soruyoruz cevap yok. Sen yararlanamıyorsun diye başkası da alamasın değil mi düşünce şeklin bu gömeceksin tcl elinde olmasaydı ktc alırdın eminim
Kötü demedim oled alınabilir dedim az daha para eklenip.

Anlaşıldı niye tcl daha iyi dediğin sıfır kaynak ama tcl kullanıyor diye hic arastırmadıgı ürün hakkında daha kötü diyebiliyor kaynak soruyoruz cevap yok. Sen yararlanamıyorsun diye başkası da alamasın değil mi düşünce şeklin bu gömeceksin tcl elinde olmasaydı ktc alırdın eminim
kuyruk acısıı kuduruyor şuan tcl aldı daha iyisi geldi diye :D

alacağın oled bu miniledden iyi değil diyoruz bizde sana G5 OLED al sen siyahları mor görünce ağlamak yok ama deha ppli bey.

Öbür konuda glossy kaplama parlıyo mat alın diyen adamlar gelmiş burda aleti kötülüyor, yorum yapamayacağım aklı olan engeller
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ee kanka tcl daha iyi diyosun da hdr600 tcl, konudaki hdr1000. Tamam kanka en iyisi sizin aldığınız mal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deha pp tartışmaya bile gerek yok
Küçük kardeşim benim istediğin kadar tartışabilirim senle

ayrıca az para değil dediğin 5K. adam akıllı hatrı sayılır bi oled almak için 5K eklemek gerekiyor. 5K nın büyük bi para olduğunu es geçme 15k bütçesi olan 1 tl arttıramayan adam ne yapsın? bu kadar geniş düşünmeyin.

almanyada 220 euroya satıldı bu monitör firmanın sahibi misin fiyatı 2-3k pahalı denilince tripleniyon :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: 300euroya yüzüne bakılmıyor o ayrı konu. Kendi üretti kendi satıyor sanki fiyat eleştirim seni niye geriyor? olgunlaşmayı deneyebilirsin.
Kendi işine bak boş muhalefet yorumlarınızdan sıkıldım

ATW var mı hoca ? birde milleti kışkırtma boş yorum yazarak 5 6 ay önce FP listenin başına koyduğun monitörü şimdi mor siyahları şöyle diye karalıyorsun sayfalarca mesajın vardır g5 al diye bir sürü insan seni dinleyip g5 almıştır bu forumda alttaki yorumunu talihsiz buluyorum
Alıntıyı görüntüle

Stw Polarizer yok (BOE panel). Dün attığım listeyi yeni modelleri gördükçe sürekli güncelliyorum takip edebilirsin orayı eğer yine bakmaya üşenmezsen yani.

Son düzenleme:
BOE panel Stw Polarizer yok. Dün attığım listeyi yeni modelleri gördükçe sürekli güncelliyorum takip edebilirsin orayı eğer yine bakmaya üşenmezsen yani.
DÜZ IPS var mı kral bir türkü tutturmuşsun gidiyorsun glowu azaltan bir teknoloji var ama düz ips monitörlerde yok demek bu kadar mı zordu

ben polarizer demiyorum var mı diye soruyorum adam ips monitöre polarizerli al diyor polarizerli ips model var mı diyorum bir tane gönderdiği yok çünkü bir tane polarizerli model yok ips glowu polarizer düşürüyor diyor gönderdiği modellerin hepsi mini led. Düz ips var mı diyorum bak paylaştım diyor paylaştığı modellerin hiçbiri satışta değil 1 2 modele baktımDüz ips 50 bin lira fiyatı benim anlatmaya çalıştığımı o da anlamadı sende anlamamışsın demekki teknolojiiyi okuyup anlayacak kadar aklım var bel altı vuruyorsun şuan S tier monitor diyorsun şimdi gelmişsin o zaman seçenek yoktu diye kendini aklamaya çalışıyorsun bir ürünün performansı kötüyse önermezsin kimin bilgisine saygı duyduysak şu forumda güç zehirlenmesi geçiriyor yemin ediyorum.
RTX 5060 kötü bir kart mı? Evet 8gb ve kas gücü kötü. 11k ya satılsa F/p olmuyor mu? Kral ilan edilmez mi forumda? Evet. G5 de aynı hesap. Bunu ayırt edemediysen daha fazla diyecek sözüm yok. Kaldı ki ben g5 önerirken hep kusurlarını söylerdim. Şu an diğer modeller ile aynı paraya satılıyor neredeyse cünkü diğerleri aşırı düştü. Mantıken önermiyorum artık.

Eskiden 5 bin tl fark vardı bütçesi çıkmayanlar oluyordu 25k olede vermek istemiyordu cogu kişi. G5 20k olduğu için mantıklıydı. Şimdi 18k g5 verene kadar 20k ya Glossy oled var. Kaldı ki 18k ya indirimle düşebiliyor aoc 19k ya Lenovo düşüyor. En ucuz oledlerin tabii ki kusurları olacak. Ne bekliyorsun 18k lık monitörden 30k lık monitör performansı mı? Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Seçenekler arttı fiyatlar değişti bunu anlamak bu kadar zor mu ya? Eskiden 5070 ti ile 9070xt arasında 8k fark vardı çoğu kişi 5070 ti al diyordu. Şimdi 20k fiyat farkı var neredeyse 9070xt al diyor çoğu kişi. Çünkü güncellendi fiyatlar. 9070xt daha kötü ama önemli ölçüde daha ucuz. Laflarımı eğip bükmeyin. Ayrıca eleştiri yapabilirsin ama pahalı yazıp geçince tepki vermem doğal.

Geri