İlk Tyt Deneme Netim

gangonur

80+
Reaksiyon skoru
6
IMG_0993.webp

Arkadaşalr netler ortada 2 hafta önceydi deneme şuan girsem 85-90 yaparım tyt fen bitti neredeyse arkadaşlar matematikte bilgi sarmal problemler bitti apotemi yarısı bitti ve 3d çözerken zorlanmıyorum ama denemede böyle 20 net geliyo mat anlamadım gitti napmam lazım sizce 11. Sınıfım çok iyi hedefim ilk 1000 ve denemede dikkat hatası çok yapıyorum ve dil bilgisi eksik

Bu yola 0 dan yani 60 net civarı başladım artık geliştim

Yok valla ego kasiyorlar, stres yaparak 460 puanlık liseye gidiyorsun ve hala sıfırım 2 haftada 30 net arttirdim diye sov yapıyorsun.
Kankam obpem 83 falan geliyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ciddi soruyorum şuan bu netlerle derece yapılır mı? ileride

Kankam obpem 83 falan geliyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ciddi soruyorum şuan bu netlerle derece yapılır mı? ileride
Hocam hiç lafı dolandırmicam. Tabiri caizse mazur görün ama eşşek gibi çalışırsanız gelir. Bu sene sıkı bir sene olcak. Ve aşırı ağırlıklı matematik çalışın. Hatta ve hatta gerekirse 5 6 net tyt feda edip ayt mattan net toplayın. 25 26 ya bakarsak matematikten vuruyorlar başka bir şey değil. Tyt de ise aşırı hızlı olun gerisi gelir. Tytde bilgiden ziyada artık hızıda ağır şekilde ölçüyor. İnanılmaz hızlanmanız lazım. Bunladı moral bozmak korkutmak veya başka bir şey için söylemiyorum hocam yanlış anlamayın. Ama bu dediklerimi hallederseniz kesinlikle derece yaparsınız ekstrem durumlar olmazsa. Sadece çok çok fazla sıkı disiplinli çalışın .

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşalr netler ortada 2 hafta önceydi deneme şuan girsem 85-90 yaparım tyt fen bitti neredeyse arkadaşlar matematikte bilgi sarmal problemler bitti apotemi yarısı bitti ve 3d çözerken zorlanmıyorum ama denemede böyle 20 net geliyo mat anlamadım gitti napmam lazım sizce 11. Sınıfım çok iyi hedefim ilk 1000 ve denemede dikkat hatası çok yapıyorum ve dil bilgisi eksik
orijinalin 10lu denemesini al

Geri