Yardım 30 Bin TL Bütce 8-9kg Çamaşır Makinesi Önerisi ?

Serie 4 mantıklı gelmeye başladı güzel bi satıcı denk getirirsem alıcam inşAllah.
Biraz daha araştıracağım.
Arkadaş bayiden 30K civarı bir şeye aldı 10KG olanını. İnternette iyi fiyata satan iyi satıcı varsa o da mantıklı olabilir araştırmak lazım.

.

Sizdeki model numarası nedir acaba?
Ve kaç kg'lik?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Model numarası nedir hocam bilgi verirseniz sevinirim, ek olarak hangi satıcıdan aldığınızı belirtebilirseniz çok iyi olur.
31214 Uğur

Yıkaması ne kadar sürüyor?
Kazan içine fazla su alıyor mu?
(Yeni makineler çok az su alıyor diyorlar bazı modellerde)
Bu model özelinde bilmiyorum ama çoğu makine gerçekden çok az su alıyor bosvh alıcaksan serie 6 al sessizlik vs fark var baya

8-9kg'den sanırım daha fazlasına ihtiyacım olacak. Bu yeni makinelerde kazanlar küçülmüş diyorlar, ne kadar doğru bilemedim.

Siemens ıq500 kullanıyorum 6 aydır. İnanılmaz sessiz biraz bütçenizi aşabilir ancak bosch-siemens bakılabilir. 3 yıl normal garanti 10 yıl motor garantili, servisi ilgili.

Samsungu ben de araştırdım, sorunları duyunca siemens bayisine gidip eski makineyi getir kampanyasıyla uyguna aldım.

Siemens ıq500 kullanıyorum 6 aydır. İnanılmaz sessiz biraz bütçenizi aşabilir ancak bosch-siemens bakılabilir. 3 yıl normal garanti 10 yıl motor garantili, servisi ilgili.

Samsungu ben de araştırdım, sorunları duyunca siemens bayisine gidip eski makineyi getir kampanyasıyla uyguna aldım.
Bu bahsettiğiniz kampanya sadece bayide mi geçerli bilginiz var mı?

Anladım,
Bazı modellerde üstten 2 kısımdan su fıskiyesi gibi jet su veriyormuş.
Ben bu modellerden istiyorum açıkçası.
Su akıp gideceğine, çamaşırların üzerine gitsin.

Siemens WG52A202TR modelini kullanıyorum şu anlık memnunum tavsiye ederim. Bosch ile Siemens ürünleri birebir özellik olarak aynı. Eğer almayı düşünürsen araştırıp hangisinde daha ucuzsa ondan al. Profilo da aynı fabrikadan çıkıyor malzeme kalitesi biraz fark etse de özellik olarak sanırım onlar da aynı.

Geri