Arkadaş bayiden 30K civarı bir şeye aldı 10KG olanını. İnternette iyi fiyata satan iyi satıcı varsa o da mantıklı olabilir araştırmak lazım.Serie 4 mantıklı gelmeye başladı güzel bi satıcı denk getirirsem alıcam inşAllah.
Biraz daha araştıracağım.
Arkadaş bayiden 30K civarı bir şeye aldı 10KG olanını. İnternette iyi fiyata satan iyi satıcı varsa o da mantıklı olabilir araştırmak lazım.Serie 4 mantıklı gelmeye başladı güzel bi satıcı denk getirirsem alıcam inşAllah.
Biraz daha araştıracağım.
31214 Uğur.
Sizdeki model numarası nedir acaba?
Ve kaç kg'lik?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Model numarası nedir hocam bilgi verirseniz sevinirim, ek olarak hangi satıcıdan aldığınızı belirtebilirseniz çok iyi olur.
Yıkaması ne kadar sürüyor?
Linkteki makineyi aldım. Epeyce araştırdım memnun kalan çoktu. Birde beyaz eşyada da Bosch'tan şaşmamak lazım. Hangi markayı araştırırsan araştır, kesinlikle şikayet yorumları olacaktır.
Bu model özelinde bilmiyorum ama çoğu makine gerçekden çok az su alıyor bosvh alıcaksan serie 6 al sessizlik vs fark var bayaYıkaması ne kadar sürüyor?
Kazan içine fazla su alıyor mu?
(Yeni makineler çok az su alıyor diyorlar bazı modellerde)
Valla hala karar veremedim en iyisi bi liste yapıp gözle görüp karşılaştırmak olacak .Bu model özelinde bilmiyorum ama çoğu makine gerçekden çok az su alıyor bosvh alıcaksan serie 6 al sessizlik vs fark var baya
Daha kullanmak nasip olmadı depoda duruyor.Yıkaması ne kadar sürüyor?
Kazan içine fazla su alıyor mu?
(Yeni makineler çok az su alıyor diyorlar bazı modellerde)
Bu bahsettiğiniz kampanya sadece bayide mi geçerli bilginiz var mı?Siemens ıq500 kullanıyorum 6 aydır. İnanılmaz sessiz biraz bütçenizi aşabilir ancak bosch-siemens bakılabilir. 3 yıl normal garanti 10 yıl motor garantili, servisi ilgili.
Samsungu ben de araştırdım, sorunları duyunca siemens bayisine gidip eski makineyi getir kampanyasıyla uyguna aldım.
Tam bilmiyorum ama bayilerle ara ara kampanyalar oluyor. Şansınızı deneyin.Bu bahsettiğiniz kampanya sadece bayide mi geçerli bilginiz var mı?