StrangerIX
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,632
en temiz cevap bu sayılır.mikrofiber beze saf su emdirip onunla silip ,daha sonra kuru bezle sildiğin yerin üstünden geç hocam
geçmezse %70 etanol
ben kurarken de parmak izi olmuştu saf suyla rahat geçti (distile-ütü suyu)
Mikrofiber bez mümkünse bu tipte olandan al. Diğer mikrofber bez tipleri sadece tek amaçlı olabiliyor. Bu hepsi için iyi diye biliyorum. Bir kuru bir nemli olarak kullanırsın bir süre sonra nemli olanın bazı kısımlarında uçler sertleşince değişirsin bezi.
Saf su/distile su/ütü suyu şeklinde pazarlanan sudan al. Önce onunla dene. Bezi sprey şişesi varsa onunla sıkıp nemlendir ve sil. Çok nemlendirdiysen nazikçe kurula, tekrar yap aynı şeyi.
Eğer bazı izler geçmiyorsa, ki bazı izler saf su ile öyle rahat geçmez, %70 etanol veya %70 izopropil alkol kullanman lazım temizlikte. %50 denedim, %99 deneyen arkadaşım vardı, elle %60 yapan vardı. Hiçbirinde %70'te aldığın sonucu alamıyorsun.
Monitör markan genelde etanol mü izopropil alkol mü kullanacağını söyler kendi sayfasında. Hangisi onun kaplamasına uygunsa onu kullan.
Bende Asus var İzopropil hem forumlarda çok görmüştüm hem de marka söylüyordu gittim aldım internetten çünkü eczaneler hayatta vermiyor ne kadar ısrar etsem de kullanım amacı konusunda.
Ben buradan aldım ama satışı kaldırmışlar sanırsam. Bulursan bir yerden, yorumlara bakıp alırsın.
WD Türk %70 ipa 1 lt izo propil alkol temizlik solventi (izopropil dezenfektan) - Fiyatı, Yorumları
%70 ipa 1 lt izo propil alkol temizlik solventi (izopropil dezenfektan) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
Uzun detaylı hali bu şekilde. Temizlik sırası/sonrası oluşacak izler tamamen nasıl sildiğine bağlı. Çok stres yapma yani ekrana zarar verdim vs. gibisinden. Bir sonraki silişinde sakince silersin gider izler. Mikrofiber ömrünü tamamlayınca hafiften çizikler bırakmaya başlar ekranda. Ona dikkat etsen yeterli. Bezde marka, kalite devasa fark etmez. Tip olarak üstteki şekilde olsun yeterli.