Bende pek bilgi sahibi değilim ama iyi gibi benceRez 65k bütce ile bunu almayı düşünüyorum tavsiye ve fikirlere açığım dostlar fazla bilgi sahibi değilim. sistem https://www.hepsiburada.com/unlost-...40m-b-16gb-1tb-ssd-oem-paket-pm-HBC0000EUOUV8
hangi kart hocam ona göre yardımcı olayımEğer 9 ay pesin taksit varsa 100k ya, 6 aysa 80k ya oem paket arıyorum yardımcı olabilirmisiniz
Niyetim rtx 5070 li bir sistem
hocam buna bakabilirsiniz ekran kartı 16gb vrame sahip işlemcisi bir tık daha kötü ama bu devrirde 8gb vramli ekran kartı almanızı tavsiye etmemRez 65k bütce ile unlost x eco almayı düşünüyorum tavsiye ve fikirlere açığım dostlar fazla bilgi sahibi değilim. sistem https://www.hepsiburada.com/unlost-...40m-b-16gb-1tb-ssd-oem-paket-pm-HBC0000EUOUV8
Çok teşekür ederim, ben 5070 li bisey arıyorum suan unlost pclerine gözüm kaydı gibihangi kart hocam ona göre yardımcı olayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam buna bakabilirsiniz ekran kartı 16gb vrame sahip işlemcisi bir tık daha kötü ama bu devrirde 8gb vramli ekran kartı almanızı tavsiye etmem
![]()
Holiday - RTX5060Ti
AMD Ryzen 5 7500F ve Palit RTX 5060 Ti 16GB ekran kartlı OEM paket; 16GB DDR5 RAM, 1TB Gen4 NVMe SSD ve 650W 80+ Bronze kasa ile yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil oyun performansı sunar.www.gamegaraj.com
yok hocam kart derken hangi banka kartı demek istemiştimÇok teşekür ederim, ben 5070 li bisey arıyorum suan unlost pclerine gözüm kaydı gibi
Çok teşekür ederim tavsiyelerin için, itopyadan almak istediğim bir sistem vardı ama bir günde 10k zam geldi ondan bugün sanırım, unlost un sistemini satın alcamÖrnek amaçlı atıyorum, kabaca anakartın VRM soğutması ve iki m2 slotu olan, bellek değeri mümkün oldukça CL değeri düşük ve 6000 MHz aşmayan ve 1 TB SSD'li bir sistem alın. Her türlü ileride bellek takviyesi yapmanız gerekebilir.
İncehesap sistemlerdeki bellek güzel oluyor. Diğer sitelerde bellekler CL46 5600 gibi saçma sapan şeyler iteliyorlar. Alınmaz değil ama almışken iyisini almak faydalı. Bu arada 9070 XT düşünürseniz o tarafta da avantajlı fiyatlar var.
Neyse tek tek kurcalayamayacağım, oturun sistemlerin özelleştirme seçeneklerine bakın. En ideal özelleştirmesi olanı ve sizin taksitinize uyanı alın.
![]()
RTX 5070 Hazır Sistemler - En Ucuz Fiyatlar | EnUcuzSistem
RTX 5070 ekran kartlı en ucuz hazır sistemleri ve oyuncu bilgisayarlarını karşılaştırın. Vade farkı ve taksit hesaplama özelliğiyle en iyi fırsatı bulun.enucuzsistem.com
Ha özür dilerim, world var bende. Ama çok cazip 9 taksitli bir sistem bulursam baska bir kredi kartıda çıkartabilirim.yok hocam kart derken hangi banka kartı demek istemiştim
ona göre peşin fiyatına taksit bakacağımda
hocam sizin için baya bi baktım ancak size önerim almışken işlemci olarak 7800x3d almanız şuan am5te fıyatına göre en iyi işlemci ama hazır sistemlere baktığımda taksit yapan az yer var 6+ o yüzden en mantıklı bu sistem ancak psuya pek güvenemedim ister alın psuyu değiştirtin yada idaretelik kullanın size kalmış axesse 9 taksit yapıyor o yüzden biraz mantıklı geldi sıvı soğutmasıyla filan iyi sistem ancak dediğim gibi biraz psuya dikkat edin sistem yükselteceğiniz zaman ilk önceliğiniz o olsunÇok teşekür ederim tavsiyelerin için, itopyadan almak istediğim bir sistem vardı ama bir günde 10k zam geldi ondan bugün sanırım, unlost un sistemini satın alcam
Ha özür dilerim, world var bende. Ama çok cazip 9 taksitli bir sistem bulursam baska bir kredi kartıda çıkartabilirim.
ekran kartı 8gbRez 65k bütce ile unlost x eco almayı düşünüyorum tavsiye ve fikirlere açığım dostlar fazla bilgi sahibi değilim. sistem https://www.hepsiburada.com/unlost-...40m-b-16gb-1tb-ssd-oem-paket-pm-HBC0000EUOUV8
bu seçenekler arasında en iyisi yahocam sizin için baya bi baktım ancak size önerim almışken işlemci olarak 7800x3d almanız şuan am5te fıyatına göre en iyi işlemci ama hazır sistemlere baktığımda taksit yapan az yer var 6+ o yüzden en mantıklı bu sistem ancak psuya pek güvenemedim ister alın psuyu değiştirtin yada idaretelik kullanın size kalmış axesse 9 taksit yapıyor o yüzden biraz mantıklı geldi sıvı soğutmasıyla filan iyi sistem ancak dediğim gibi biraz psuya dikkat edin sistem yükselteceğiniz zaman ilk önceliğiniz o olsun
yani hocam bi yerlerden kısmak lazım ya 7500f 7600 işlemci kullanıcak yada biraz psudan düşüp 7800x3d kullanıcak en mantıklı peşin fiyata taksit yapan buekran kartı 8gb
bu seçenekler arasında en iyisi ya
senin paketi aldığında ömürlük gibi bir şey olacak ve içinde kuşku kalmayacak o yüzden bana kusursuz gibi geldiyani hocam bi yerlerden kısmak lazım ya 7500f 7600 işlemci kullanıcak yada biraz psudan düşüp 7800x3d kullanıcak en mantıklı peşin fiyata taksit yapan bu
senin paketi aldığında ömürlük gibi bir şey olacak ve içinde kuşku kalmayacak o yüzden bana kusursuz gibi geldi