Hüsnü Çoban
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Şu yorumlarla evde baba parası yiyip, yan gelip yatan biri olduğunu çok belli ediyorsun. Şehir içi kullanım otomobilinin 0-100'ünü ne yapacaksınız siz? Gidin 10 yaşında BMW, Mercedes alın da görün D,E sınıfı lüksü ve konforu, tabi sanayiden ucuza çıkabilirseniz. Yakıtı saymadım bile. Millet boşuna teneke Egea, Clio, Megane almıyor. Yürütme masrafı az, yaşları küçük, üstüne garantili bile alınabiliyor.Yani linçlenmek istemiyorum ama yıl olmus 2026 4 cam otomatik olmayan araba mı kaldı abi bir de 1.5 lira para istiyorlar bu arabaya. Yürüme desen 14 sn yürümüyor konfor desen b segment, olsa ne kadar olur. Sadece sorunsuzluk için alınır muhtemelen ölmez bu motor. Bunun yerine 1.6 egea cross dolu paketleri daha mantıklı secim bana göre.
Gitmiş 25 yaşında, bol bol kronik arızası olan, arıza yapsa fellik fellik parça arayacağı aleti övüyor. Birisi zamanının D sınıfı, birisi bugünün B sınıfı. O zaman 40 50 yaşında hurda Amerikanlarda elektrikli ve hafızalı koltuk var diye gidip onlardan almamız lazım.Benim 2002 laguna bile 4 otomatikle geliyor kumandadan acıp kapatabiliyorum. Valla artık eskisi gibi üretilmiyor araclar ya