outlet ürünlerde garanti var diye biliyorum yani olmak zorunda ayrıca bu ürünler kutusu açılmış değil diye biliyorum ikinci el diye teşhir diye ayrılıyor bu onlardan ayrı outlet ayrıca telefon kılıfıda aldım daha önce outletten pakedi ilk kez ben açmıştımGarantisiz, kutu açık, eksik parça olabilir, kullanılmış olabilir vs vs. Paranıza yazık!
bende bu kısım çıkmıyor hocam
Kendileri yazmış hocam, onların yalancısıyım.outlet ürünlerde garanti var diye biliyorum yani olmak zorunda ayrıca bu ürünler kutusu açılmış değil diye biliyorum ikinci el diye teşhir diye ayrılıyor bu onlardan ayrı outlet ayrıca telefon kılıfıda aldım daha önce outletten pakedi ilk kez ben açmıştım
bencedeGarantisiz, kutu açık, eksik parça olabilir, kullanılmış olabilir vs vs. Paranıza yazık!
belki bu değildir hocam o yüzden yoktur öyle ise bende iade ederim herhalde bekleyip göreceğizDiğer renklerinde yazıyor buna eklemeyi unutmuşlar herhalde. Kutu sıfır gelirse cok iyi zaten ama stand ürünü gelirse değmez
İade konusunu da açın sorun hocam. Sonradan problem çıkmasın.belki bu değildir hocam o yüzden yoktur öyle ise bende iade ederim herhalde bekleyip göreceğiz