🔥İndirim Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

Kargoda Asus prime 9070xt var fiyatı 41 bin onun yerine vatandaki asrock steel.legend 39.650 alınır mı hangisi daha iyi

Kargoda Asus prime 9070xt var fiyatı 41 bin onun yerine vatandaki asrock steel.legend 39.650 alınır mı hangisi daha iyi
Benzer kartlar Asus biraz ince sadece, görünüşü ve fiyat açısından steel legend beni cezbediyor fiyatıda iyi tamamen renk ve zevk meselesi aralarında bir fark yok kısacası.

Arena yı aradım bugün nitro için yeni sevkiyatlar tahmini 60binli rakamlar olur piyasada dedi ki, taichi de o fiyata geldi yeni parti
sıfırlardan ümidimi kesdim hocam bende bugün gittim 2'ci elde biraz pazarlık yaparak 9 aylık kfg full 34'bine sapphire nitro aldım geride kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

Koskoca VATAN'sın ya ne parafmış arkadaş yapsana tüm kartlara 6 taksiti parafa özel 9 koy aylardır aynı muhabbet. Tek alışveriş yapabildiğim düzgün yer Amazon kaldı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şubelerde taksit yapılabiliyor mu vade farksız 6 taksit ? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ona göre il değiştirip alıcam.

aynen ya, gidip paraf çıkartam dedim genel kart limitine takıldım, taksitler bitecekte limit düşürecemde parafa başvurucam... şaka gibi incehesapta , itopya falan paraf ile yapıyor, Amazonda da 9 taksit vermeye başladı

** taichi şu indirim ilk olurken ilk 2 gün geldi alacaktım 3 cü gün bitti alamadım 😄 feci koydu sonra gittim nitro aldım arada 2 k falan oynamış oldu taksit muhabbeti ile o yüzden çok üstüne basmadım
önümüzdeki zamları göz önüne alınca yine kardasınız hocam hayırlı olsun bu arada

Sat sat bitmedi amma stok yapmışlar . Bencede 9070xt tarafında son fırsatlar gibi sadece taksit olayı üzüyor biraz .

Geri