Benzer kartlar Asus biraz ince sadece, görünüşü ve fiyat açısından steel legend beni cezbediyor fiyatıda iyi tamamen renk ve zevk meselesi aralarında bir fark yok kısacası.Kargoda Asus prime 9070xt var fiyatı 41 bin onun yerine vatandaki asrock steel.legend 39.650 alınır mı hangisi daha iyi
Arena yı aradım bugün nitro için yeni sevkiyatlar tahmini 60binli rakamlar olur piyasada dedi ki, taichi de o fiyata geldi yeni partiasrock görünce bir an taichi sandım nitroda hiç gözükmüyor
sıfırlardan ümidimi kesdim hocam bende bugün gittim 2'ci elde biraz pazarlık yaparak 9 aylık kfg full 34'bine sapphire nitro aldım geride kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimArena yı aradım bugün nitro için yeni sevkiyatlar tahmini 60binli rakamlar olur piyasada dedi ki, taichi de o fiyata geldi yeni parti
Koskoca VATAN'sın ya ne parafmış arkadaş yapsana tüm kartlara 6 taksiti parafa özel 9 koy aylardır aynı muhabbet. Tek alışveriş yapabildiğim düzgün yer Amazon kaldı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şubelerde taksit yapılabiliyor mu vade farksız 6 taksit ? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ona göre il değiştirip alıcam.
** taichi şu indirim ilk olurken ilk 2 gün geldi alacaktım 3 cü gün bitti alamadımasrock görünce bir an taichi sandım nitroda hiç gözükmüyor piyasada
önümüzdeki zamları göz önüne alınca yine kardasınız hocam hayırlı olsun bu arada** taichi şu indirim ilk olurken ilk 2 gün geldi alacaktım 3 cü gün bitti alamadımfeci koydu sonra gittim nitro aldım arada 2 k falan oynamış oldu taksit muhabbeti ile o yüzden çok üstüne basmadım
İndirim devam ediyor +saat kacta dusuyor bu hergun goruyorum ama ındırımı yakalayamıyorum
dun saatlerce sepete atmaya calıstım. sepette 43k oluyordu.İndirim devam ediyor +
hangisi link var mıindirimde tekrar
hangisi link var mı