%7-8 olduğunu bile sanmıyorum bence max %2-3 dür.6000MHZ CL30 ile arasında %7-8 ancak oynuyor olması lazım. Max 1-2K farkla alabiliyorsanız 6000 cl30 alın tabii ama fazlası verilmez
Cezbeden tarafı taksit imkanı. sarı siteden daha iyi kapalı kutu kitlerde bulunabiliyor.Ben almazdım, benim açımdan konunun FPS ile alakası yok. 20k ya yakın para vereceksem eğer bu değerlerde bir kite para vermem. Kişisel tercihim. Siz alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mecbursanız alabilirsiniz.
2. Elde satıcılar karı gibi trip atıyor, herşeye hayır diyorlar hocam, sistemi mecburi olarak sıfır topluyorum artık.Ben almazdım, benim açımdan konunun FPS ile alakası yok. 20k ya yakın para vereceksem eğer bu değerlerde bir kite para vermem. Kişisel tercihim. Siz alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mecbursanız alabilirsiniz.
Dediğim gibi kişisel tercih. Sonuçta para sizin. Ben kendi düşüncemi yazdım.Cezbeden tarafı taksit imkanı. sarı siteden daha iyi kapalı kutu kitlerde bulunabiliyor.
2. elden ziyade (her ne kadar şu ara pek denk gelmese de) sıfırda güzel fiyatlar gördük ama tabi yarın fiyatların ne olacağı belli değil. Mecbursanız alın tabi.2. Elde satıcılar karı gibi trip atıyor, herşeye hayır diyorlar hocam, sistemi mecburi olarak sıfır topluyorum artık.
Evet, bunu ben de gördüm. Ayrıca bu Ram'i arkadaşım kullanıyor, anakartı üzerinden 6000mhz cl30 profilini seçince direk CL30 oluyor, çipi de Hynix-A Die.kaba bir hesap yapacağım mhz/cl hesabı. 5200 / 38 = 136 yapar. 6000 / 30 = 200 yada 6400 / 32 = 200 yapar, yani yaklaşık 1.5 katı ve
bu ram şu an 24k. https://www.vatanbilgisayar.com/goo...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
amazon taksitleri de şu sıra 2-3 falan gösteriyor peşin fiyatına. bence mantıklı değil 5200 mhz cl 38 rami bu fiyata almak. benim yaptığım hesapta 1.5 kat daha iyi olmasının haricinde yüksek mhz değerlerinin daha farklı avantajları da oluyor.
öyle hesaplanmıyor o 6000 cl 44 gibi bir şey oluyor ama onunda garantisi yokkaba bir hesap yapacağım mhz/cl hesabı. 5200 / 38 = 136 yapar. 6000 / 30 = 200 yada 6400 / 32 = 200 yapar, yani yaklaşık 1.5 katı ve
bu ram şu an 24k. https://www.vatanbilgisayar.com/goo...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
amazon taksitleri de şu sıra 2-3 falan gösteriyor peşin fiyatına. bence mantıklı değil 5200 mhz cl 38 rami bu fiyata almak. benim yaptığım hesapta 1.5 kat daha iyi olmasının haricinde yüksek mhz değerlerinin daha farklı avantajları da oluyor.
Matematiksel olarak oranlama mantığın doğru, RAM'in kendi içindeki teorik hız kapasitesini veriyor ama pratikte işler öyle yürümüyor. O hesap oyunlarda 1.5 kat (yani %50) performans vermez; en kral senaryoda taş çatlasın 3-5 FPS fark eder.kaba bir hesap yapacağım mhz/cl hesabı. 5200 / 38 = 136 yapar. 6000 / 30 = 200 yada 6400 / 32 = 200 yapar, yani yaklaşık 1.5 katı ve
Tek sorun cl38 olsa düşünülür. Fakat mhzde kötü o yüzden alınmaz.Maximum world axess Qnb kartlara 6 aya kadar vade farksız taksit mevcutGEIL ORION V RGB GAVSG532GB5200C38BDC 32GB (2x16GB) DDR5 5200MHz CL38, XMP 3.0, On-Die ECC & PMIC, RGB Aydınlatma, Alüminyum Soğutucu, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GEIL ORION V RGB GAVSG532GB5200C38BDC 32GB (2x16GB) DDR5 5200MHz CL38, XMP 3.0, On-Die ECC & PMIC, RGB Aydınlatma, Alüminyum Soğutucu, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu