3. Gta 6 Sızıntı Videosu Paylaşıldı !

Oyun ağır balon olacak belli bence aradan 13 yıl geçmiş yani şunun GTA5 den farkı ne tam olarak grafik hariç?
Kanka isterse uzaylı teknolojisiyle üretsin tarihte gelmis gecmis gelecek hicbir oyun ondaki basarıyı yakalayamaz. 13 yıllık oyun hala milyonlar satıyor.

2023 senesinin buildi deniyor ne kadar doğru bilmiyorum
1787150120885.webp

Sızdırılan tüm oyun görüntüleri 2023 yılına ait bir sürümde çekilmiş bunu sızıntıların kaynağı olan kişi kendisi açıklamıştır
Artık en azından neden bu kadar berbat göründüğü anlaşılıyor

Sızdırdıysa bile yayınlamaz zorda kalmadıkça.
Direk oyun buildine sahip olduğu iddiaları var mapi toparlayıp yayınladığından. Bilemiyorum. Oyunu bitiren/her yerini gezen biri olman lazım çünkü tabi bu buildlerde nasıl işliyor bilemiyorum ama genelde harita sadece gezdiğin yerlerde açılır.

Kanka isterse uzaylı teknolojisiyle üretsin tarihte gelmis gecmis gelecek hicbir oyun ondaki basarıyı yakalayamaz. 13 yıllık oyun hala milyonlar satıyor.
GTA5 de o kadar abartılı bir oyun değil bence, yine de emsallerinden kat kat iyi işte o da bir gerçek, şu oyundaki araç sürme mekanikleri ve vuruş mekaniğini hiçbir oyunda bulamadım.

Alıntıyı görüntüle
Sızdırılan tüm oyun görüntüleri 2023 yılına ait bir sürümde çekilmiş bunu sızıntıların kaynağı olan kişi kendisi açıklamıştır
Artık en azından neden bu kadar berbat göründüğü anlaşılıyor
Bu hesap fake ya, bunun gibi hesaplar da ai videoları falan paylaştı sonradan. tek orijinal hesap discord gibi.

GTA5 de o kadar abartılı bir oyun değil bence, yine de emsallerinden kat kat iyi işte o da bir gerçek, şu oyundaki araç sürme mekanikleri ve vuruş mekaniğini hiçbir oyunda bulamadım.
Değil mi😱 üstü gelmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

D
Direk oyun buildine sahip olduğu iddiaları var mapi toparlayıp yayınladığından. Bilemiyorum. Oyunu bitiren/her yerini gezen biri olman lazım çünkü tabi bu buildlerde nasıl işliyor bilemiyorum ama genelde harita sadece gezdiğin yerlerde açılır.
DEv sürüm hocam bunlar kullanıcı sürümü mü yürüdükce acılsın😅

Hayatından memnun olmayan bir Rockstar çalışanı bulmuştur işin anahtarı o 😀

Değil mi😱 üstü gelmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

D

DEv sürüm hocam bunlar kullanıcı sürümü mü yürüdükce acılsın😅
:kekw: valla onu da test ediyorlardır belki diye düşünüyom

videonun sonundaki kesit muhteşem görünüyor, ayrıca Jason’ın sesi gerçek oyuncunun sesiyle birebir aynı ve yapay zekaya benzemiyor
Ayrıca videoda güncel konularla ilgili şakalar da var, örneğin VPN kullanımı gibi; bu da Rockstar’ın tarzına çok uygun
1787150292528.webp

Gta4 5 arasındaki grafik farkı olmayacak gibi, cilalanmış modlu gta5 olacak açık dünya abanacaklar büyük ihtimalle.
Açık dünya abanıp onlineda vurgun yapacak yine rockstar

videonun sonundaki kesit muhteşem görünüyor, ayrıca Jason’ın sesi gerçek oyuncunun sesiyle birebir aynı ve yapay zekaya benzemiyor
Ayrıca videoda güncel konularla ilgili şakalar da var, örneğin VPN kullanımı gibi; bu da Rockstar’ın tarzına çok uygunAlıntıyı görüntüle
Bu trailer degil mi

Gta4 5 arasındaki grafik farkı olmayacak gibi, cilalanmış modlu gta5 olacak açık dünya abanacaklar büyük ihtimalle.
Açık dünya abanıp onlineda vurgun yapacak yine rockstar
Online'ın minimum 3 ayı daha var bence çıkış tarihinden itibaren. Beta ve full launch testlerine geçtiler GTA5 üzerinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,070
Üyeler
201,916
Son üye
jeysame
Geri