Sallanmayan Masa Önerisi

şuan yüklendi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun ortasında kiriş yok yukarda bahsedilende uçtan uca kocaman sunta panel var taş gibi durması lazım. alan bir kişi de oynamıyor yazmış. Ben alırken o yoktu. Bende sendeki var direksiyon aldim 1dk sürüş sonrası ekran 90 derece dönüyor ekranı göremiyorum. Direksiyon Standinin da stok bitti bi türlü kullanamadim valla

Bunun ortasında kiriş yok yukarda bahsedilende uçtan uca kocaman sunta panel var taş gibi durması lazım. alan bir kişi de oynamıyor yazmış. Ben alırken o yoktu. Bende sendeki var direksiyon aldim 1dk sürüş sonrası ekran 90 derece dönüyor ekranı göremiyorum. Stand da stok bitti bi türlü kullanamadim valla
anladım ama anlamadım

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Niga
masa sallanmıyor sabit ama monitör standda dansöz kesiliyor mübarek :kekw: :kekw: :kekw:
benim arpelia masa da sallanıyor, nb80 ile mecbur monitörü masanın tablasına sıfırlıyorum, yoksa zangır zangır deprem oluyor gibi oluyor özellikle fps oyunlarında

benim arpelia masa da sallanıyor, nb80 ile mecbur monitörü masanın tablasına sıfırlıyorum, yoksa zangır zangır deprem oluyor gibi oluyor özellikle fps oyunlarında
hocam daha sıkarsam somun kırılcak

Takipteyim güzel bir şey varsa bende nasipleneyim bari konu açtık yazan olmadı

Merhabalar masa almak istiyorum uzunluk olarak en az 160 en olarak en az 70 civarında olacak şekilde bende en önemli amaçlardan biri masanın sallanmaması ve bir çok masa suntalamdan yapılmış gördüğüm kadarıyla mdf olanlardan ve metal ayaklı olursa daha iyi olur benim için sizce ne almalıyım
Sallanmaması için 2 ayak arası destek olması lazım öyle bir masa bulursan direk alabilirsin. Ben kendim yaptım 2-3 sene önce araya destek atmadım diye sallanıyor.

Takipteyim güzel bir şey varsa bende nasipleneyim bari konu açtık yazan olmadı
yeşil ya da mavi forumlara bakabilirsin orda bu konulara ilgi daha çok(aman yeşil forumda (,)kullanmayı unutma 1gün ban yersin

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-18 at 13.04.22.webp
    WhatsApp Image 2026-08-18 at 13.04.22.webp
    226.8 KB · Hit: 18
yeşil ya da mavi forumlara bakabilirsin orda bu konulara ilgi daha çok(aman yeşil forumda (,)kullanmayı unutma 1gün ban yersin
Az ilgi alayım ama burada olayım daha iyidir ya

bende ceramical ms2 var 1 aydır kullanıyorum masa gram sallanmıyor ama kalitesi cidden yok gibi bir şey tabi fiyatına oranla bu sonuç oluyor ben 3000e almıştım önümüzdeki aylarda amiral rs 7 stepgamer masaya geçmeyi düşünüyorum

Bunu kullanıyorum memnunum, pahalı olması maliyetininde yüksek olmasından dolayı.
güzele benziyor ama pahalı gibi mi yani şöyle biraz daha ekleyip yükselen masa almak daha mantıtklı değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

L masa ve L koltuk, her insanoğlunun tadarak öğrendiği bir hata 😃 almayın aldırmayın
l koltuk hayalini niye öldürdün be reis

Geri