🔥İndirim Cooler Master Masterbox Mb311l Fanlı Micro Atx Oyuncu Kasası 1499 TL

Inventusun kendi stesinde bir suredir bu para. Iki farkli modeli var birinin onu cam birinin mesh yapida. Ayrica uygun fiyatli bir kac model daha vardi. Firma bana simdiye kadar sorun yasatmadi ama bu isler sans isi sanirim.
İnventus'un kendi sitesinde ürün 2500 lira şu an , daha önceden bu fiyattaysa görmemiştim hocam. Satıcıya gelirsek bence iyi bir satıcı. İşlemci soğutucusu almıştım hava soğutuculu AM4 desteklemesine rağmen benim anakarta oturmadı. İçinden çıkan termal macunu da kullanmıştım, yine de sıkıntı çıkarmadan iade aldılar. O olaydan beri bir alışveriş etmedim ama o olaydan dolayı satıcı hakkında görüşlerim olumlu.

Bu fiyatlardaki kasaların fanları genelde kötü oluyor. Eğer gerçekten iyi bir sistem diziyorsanız onu göz önüne alın. Bütçeli sistemlerde iş yapar.

İnventus'un kendi sitesinde ürün 2500 lira şu an , daha önceden bu fiyattaysa görmemiştim hocam. Satıcıya gelirsek bence iyi bir satıcı. İşlemci soğutucusu almıştım hava soğutuculu AM4 desteklemesine rağmen benim anakarta oturmadı. İçinden çıkan termal macunu da kullanmıştım, yine de sıkıntı çıkarmadan iade aldılar. O olaydan beri bir alışveriş etmedim ama o olaydan dolayı satıcı hakkında görüşlerim olumlu.
İnventus desteğinden bende memnun kaldım . Fsp 650w PSU garantiye yolladim. Birebir değişimle ürünü adresime yollamislardi.

Şöyle bir yorum yapmış biri
1787236858967.webp

Bu fiyatta satılan rampage, gameboosterlar'dan iyidir her türlü hocam :D
Zamanında Cooler master fanlarını çöpe atıp indirimde aldığım Rampage fan setini takmıştım kasaya, çok hafife almayın ayrı bir berbatlık var bu markanın fanlarında 😀

Evet sitesinde bazi urunlerin fiyati artmis ve bazilari bitmis sanirim.Inventus musterisini uzmuyor, benim kasanin kumandasi arizali gelmisti mail attim on dk icinde donus yaptilar ertesi gunde yeni kumanda gonderdiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PTT kargo ile gelecekse de sıkıntı açıkçası.
Bence tamamen sube ile alakali. Evet biraz gec gelebiliyor cok altarma olursa ama benim sehrimde hic sorun yasamadim teslimat konusunda.

İnventus kendi sitesinde 2500den satarken buraya iyi indirim yapmış hayret.. öne ve üste ikişer tane 140mm arkaya da 1 tane 120mm kaliteli ARGB fan taksan ömürlük kasa olur.

Cooler master genel olarak kasa kalitesi iyidir çeşitlidir

Her modeli ayrıntılı bilmem ama iyi kasalarıda var kötü olanlarıda.

Fanları genelde DC dir. Hassas ayar için anakartın akıllı fan ayarlama modu olması gerekir yoksa sabit ortalama hızda çalışır.

15 yıl önce oyuncu kasalarıyla ünlülerdi. O geleneği sürdürüyolar;

Haf x 942
Haf 932
Haf 922
Haf 912 plus diye ünlü kasa serisi vardı

Güncel olarak kasalarında kullandıkları fanların cfm ve statik basınç değerlerini bilmem ama. Ben kendi kasamda fan modifikasyonu yaptım zaten. Soğutmaya daha fazla önem veren kasada gelen orjinal fanları iyi bi markayla upgrade etmeli zaten 👍

Cooler master genel olarak kasa kalitesi iyidir çeşitlidir

Her modeli ayrıntılı bilmem ama iyi kasalarıda var kötü olanlarıda.

Fanları genelde DC dir. Hassas ayar için anakartın akıllı fan ayarlama modu olması gerekir yoksa sabit ortalama hızda çalışır.

15 yıl önce oyuncu kasalarıyla ünlülerdi. O geleneği sürdürüyolar;

Haf x 942
Haf 932
Haf 922
Haf 912 plus diye ünlü kasa serisi vardı

Güncel olarak kasalarında kullandıkları fanların cfm ve statik basınç değerlerini bilmem ama. Ben kendi kasamda fan modifikasyonu yaptım zaten. Soğutmaya daha fazla önem veren kasada gelen orjinal fanları iyi bi markayla upgrade etmeli zaten 👍
coolermaster adını kullanıyorlarsa kasa da kalite, fanlarında da görmek isterdim :) ama gerçekten kasa üzerine iyi kafa yoruyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
arkadaşımda cooler master kasa vardı fanlar 2 3 yıl içinde sardı arkadaşların haklılık payı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,136
Üyeler
201,932
Son üye
endenvr
Geri