HalilAydogan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,019
aldım geçtim
Emsal bundan daha iyi. Tek eksisi zarı ile birlikte çekiyorlar. Yıllarca %100 fıstıklı çeşit çeşit marka denedim, zaman zaman kendim evde yaptım fakat konuda ki kadar lezzetsiz fıstık ezmesi yemedim. Fıstıktan yapıldığından da şüpheliyim.Hepsiburada mavi tik vermiş hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 3 gün önce bimden emsal markalı aldım 2 tane kalmıştı. Richnut fazla zam yemişti çünkü 600e yakındı 2 kilosu. Nimete denmez ama hiç iyi değil emsal markalı fıstık ezmesi. Kabuğu ile ezmişler sanırım kara böyle. Tadı da hoş değil. Richnut indirime girince 4 kilo çektim şimdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Emsalin birini şuan iade etmeye gidiyorum![]()
Valla hocam hiç beğenmedim emsali. Richnut daha iyi hem tat hem görüntü. Acımsı tat var Bi de emsal de.Emsal bundan daha iyi. Tek eksisi zarı ile birlikte çekiyorlar. Yıllarca %100 fıstıklı çeşit çeşit marka denedim, zaman zaman kendim evde yaptım fakat konuda ki kadar lezzetsiz fıstık ezmesi yemedim. Fıstıktan yapıldığından da şüpheliyim.
Gıda ürünlerine ait analiz raporlarının paylaşılması yönünde ne eskiden ne de şimdi kanunen, genelge, yönetmelik vb genel veya resmi bir yasak yok. Fotoyu da gördüm, element uydurmuşlar. Kendilerinden rapor talep edip sunmazlarsa başlarına bela olmaya geliyorumRapor paylaşmak yasaklandı diyorlardı bi yorumda hocam öyle okumuştum.
Arkanızdayız hocam. İnşallah onlar doğru söylüyordurGıda ürünlerine ait analiz raporlarının paylaşılması yönünde ne eskiden ne de şimdi kanunen, genelge, yönetmelik vb genel veya resmi bir yasak yok. Fotoyu da gördüm, element uydurmuşlar. Kendilerinden rapor talep edip sunmazlarsa başlarına bela olmaya geliyorum
Siteleri üzerinden canlı desteğe yazdım wpden yazarsanız raporu iletiriz dediler.Gıda ürünlerine ait analiz raporlarının paylaşılması yönünde ne eskiden ne de şimdi kanunen, genelge, yönetmelik vb genel veya resmi bir yasak yok. Fotoyu da gördüm, element uydurmuşlar. Kendilerinden rapor talep edip sunmazlarsa başlarına bela olmaya geliyorum
Yer fıstığı protein sağlıklı yağlar E vitamini ve magnezyum açısından harika bir kaynaktır ancak "hiçbir yiyecekte olmayan elementler" içermez. Dünyada tek bir "en faydalı besin" yoktur. Cevizdeki omega3 oranı yer fıstığından çok daha fazladır ve badem de kalsiyum oranı daha yüksektir. Beslenmede çeşitlilik esastır.yağ zararlı bir şey değil. karbonhidrat zararlı. yağın depolaması için gereken enerji çok yüksek olduğu için yağın fazlası vücuttan atılır ama karbonhidrat yağ olarak depolanır. bu fıstıktaki besleyici elementler hiç bir yiyecekte yok. zararlı mı hayır, lütfen saçmalamayın. suyun bile fazlası zehirler, kararında tüketmelisiniz.iki kaşık fazla tüketsenizde bir şey olmaz. bu fıstık ezmesinden daha faydalı bir şey yok kısaca.ben alamadım, buralarda genelde sadece a101 de olur, senede bir gelir fiyatı da 350 gibi falan olur. ucuz değil yani. saf fıstık ezmesi bulursanız yapıştırın gitsin kilo falan yapmaz.haa birde bitkisel yağları tüketmezseniz çok ciddi sağlık sorunlarınız olur. -kızartma gibi işlenmiş ürünle karıştırmayın tabi.-