Anlas Kışlık Lastik mi Almalıyım 4 Mevsim mi?

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406

4 mevsim kullanacağım. Millet kışlık olan da 4 mevsim, rahat kullanırsın demiş ama bir takım kişiler de yazın kışlık lastiğin aşırı hızlı eridiğini söylüyor. Ben 4 mevsim kullanacağım. Yağışlı havalarda elbet kışlık daha iyi tutuş sağlar ama 4 mevsim olan da yağmurda jilet gibi kayacak hali yok dikkatli sürüşte. Benim aklım 4 mevsim olan MB80'de ama winter grip 2 ismini de duymayan yoktur. Sizce ne almalıyım?

motorun marka modelini de yazarsanız bir fikir söyleyeyim

Eskişehir'de motorların e-bike'ların yarısında Anlas winter grip 2 var. Silgi gibi yumuşak ve kaliteli bi yapısı ama yukarda da belirtilidği gibi özellikle sıcak havalarda kullandığında çabuk biter.

dostum nerede yaşıyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve kuryelik mi yapıyorsun?
Tekirdağ, kuryelik yapmıyorum şahsi kullanım sağa sola gezi işe-okula vs.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Tekirdağ, kuryelik yapmıyorum şahsi kullanım sağa sola gezi işe-okula vs.
hocam eğer bölgende çok fazla buzlanma vb durumlar yok ise kışlık lastiğe gerek yok 4 mevsim alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsin kuryeyim gün içerisinde km'lerce yol yapıyorum kar kış kıyamet olmadıgı sürece 4 mevsim lastik asla üzmez ki normal gündelik havalarda yol tutuş ve ömür bakımından kışlığa göre daha iyi olacaktır

hocam eğer bölgende çok fazla buzlanma vb durumlar yok ise kışlık lastiğe gerek yok 4 mevsim alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsin kuryeyim gün içerisinde km'lerce yol yapıyorum kar kış kıyamet olmadıgı sürece 4 mevsim lastik asla üzmez ki normal gündelik havalarda yol tutuş ve ömür bakımından kışlığa göre daha iyi olacaktır
Önceki skuterim 50-80 cc çevrimli bir skuterdi. Top speed 70. Üstünde fabrika çıkışı anlas mb80 vardı. Yağmur yeni yağmaya başlarken, sağanak yağmurda yaz-kış demeden sürdüm 1 yıl boyunca. Üstelik hayatımda ilk kez 2 tekerlekli bir araç sürmeye başlamıştım. 1 kez kaza yapmadım. Spontiniye de mb80 alasım var açıkçası da yaz-kış winter grip2 kullanan da inanılmaz fazla insan var.
Kime sorsam winter grip diyor. MB80'le de kaza yapmak açıkçası biraz uğraş ister.

Geri