17 Pro Max Kasıyor, Doğru Şarj Ediyor Muyum ?

canokyay

80+
Reaksiyon skoru
28
iPhone 17 Pro Max Cihazımı Aldığımdan Beri Macbook Air’in 2 Çıkışlı Hızlı Şarj Adaptörü Ile Kullanıyorum

Adaptöre Aynı Anda Masa Saati’de Bağlı Ikisi Aynı Anda Şarj Ediyorum Kablo Olarak Da Mcdodo’nun bir ürününü kullanıyorum

Ama Son Zamanlarda Şarjdan Ilk Çıkardığımda bir kaç dakika ve şarj %20 ye düştüğünde yada düşük güç modu açılınca bir süre Kasmalar Yaşanıyor ne yapabilirim ?

Mcdodo kablo veya Adaptör Cihazıma Zarar vermiş olabilir mi ? Veya Masa Saati Ile Aynı Adaptöre Takmak Bir Zarar Vermiş Olabilir Mi ?

Kutuda Orjinal Kablo Hala Duruyor Ona Geçim Mi ? Mcdodo kablo kullanma sebebim uzun olması Macbook Adaptörü Kullanma Sebebim De 2 Çıkışlı Olması Ve Hızlı Şarj Olması.

Ekler

• IMG_3063.webp
    IMG_3063.webp
    64 KB · Hit: 44
iPhone 17 Pro Max Cihazımı Aldığımdan Beri Macbook Air’in 2 Çıkışlı Hızlı Şarj Adaptörü Ile Kullanıyorum

Adaptöre Aynı Anda Masa Saati’de Bağlı Ikisi Aynı Anda Şarj Ediyorum Kablo Olarak Da Mcdodo’nun bir ürününü kullanıyorum

Ama Son Zamanlarda Şarjdan Ilk Çıkardığımda bir kaç dakika ve şarj %20 ye düştüğünde yada düşük güç modu açılınca bir süre Kasmalar Yaşanıyor ne yapabilirim ?

Mcdodo kablo veya Adaptör Cihazıma Zarar vermiş olabilir mi ? Veya Masa Saati Ile Aynı Adaptöre Takmak Bir Zarar Vermiş Olabilir Mi ?

Kutuda Orjinal Kablo Hala Duruyor Ona Geçim Mi ? Mcdodo kablo kullanma sebebim uzun olması Macbook Adaptörü Kullanma Sebebim De 2 Çıkışlı Olması Ve Hızlı Şarj Olması.
arada bir telefonu yeniden başlatıyor musun, onu dene
aldığından beri hiç yeniden başlatmadıysan ondan olabilir
yoksa ios 26 azizliği

hocam az sabret ios 27 gelsin düzelir sorunların

Şarjdan çıkardığınızda güç planı değişiyordur, %20 altında veya güç tasarrufu konusunda da hem güç planı değişiyordur hem de pil tasarrufu için işlemci saat hızından vs. kısılıyordur diye varsayabilirim. O seviyede bir telefon şarj kaynağı beğenmiyorum diye batarya problemi yaşayacak değil kaldı ki kullandığınız adaptör ve kablo kalitesiz değil. Donanımsal bir problem olma ihtimali çok düşük içiniz rahat olsun.

Şarjdan çıkardığınızda güç planı değişiyordur, %20 altında veya güç tasarrufu konusunda da hem güç planı değişiyordur hem de pil tasarrufu için işlemci saat hızından vs. kısılıyordur diye varsayabilirim. O seviyede bir telefon şarj kaynağı beğenmiyorum diye batarya problemi yaşayacak değil kaldı ki kullandığınız adaptör ve kablo kalitesiz değil. Donanımsal bir problem olma ihtimali çok düşük içiniz rahat olsun.
işlemci hızı kıssa bile kasması normal değil o seviyede telefonun

güç modundan dolayıdır %20 altına düştüğünde ekran yenileme hızını vs düşürüyor kasmalar yaşarsın

Bende de aynı cihaz var kasma yaşamıyorum ama bu aralar sarj hızlı gidiyor %20 %15 gibi takıyorum %80 de çekiyorum döngüyü böyle tamamlıyorum fakat ios sorunlu şuan ios27 de inşallah düzeltecekler. Ayrıca sarj azaldıgı zaman düşük güç pil moduna alıyorsada işlemci gücü kesildiği için kasma yapar bilginiz olsun.

Güç modunda kasması normal dostum. Şarjı çok cimri kullandığı için bir çok özellikten feragat ediyor.

Aynı kullanıcıyım kardeşim düşük güç moduna aldığında telefon herşeyi kapatıyor en önemlisi ekran yenileme hızını 30hz düşürüyor kasma olayı normal ya hiç almayacaksın düşük Moda yada öyle kullanacaksın. Apple kendi sitesinde bile bununla ilgili yazı vardı sanırım. Yada reditte bir araştır. Ben düşük güç modunda kullanmıyorum şahsen %20,%85 arası kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı.

Bende olmuyor kasma vs. Orjinal adaptör ile 20-80 arası şarj ediyorum. 120hz özelliğini kapatıyorum 60hz tatmin ediyor. Bundan ötürü de şarjım çok uzun gidiyor. Ekstra olarak şarjda iken asla ekranı açmıyorum ve arka planda yenile özelliğini kesinlikle kapatıyorum. 18 çıkana kadar 100 devir kullanırsak dua ederim. Satması daha kolay olur.

Aynı kullanıcıyım kardeşim düşük güç moduna aldığında telefon herşeyi kapatıyor en önemlisi ekran yenileme hızını 30hz düşürüyor kasma olayı normal ya hiç almayacaksın düşük Moda yada öyle kullanacaksın. Apple kendi sitesinde bile bununla ilgili yazı vardı sanırım. Yada reditte bir araştır. Ben düşük güç modunda kullanmıyorum şahsen %20,%85 arası kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı.

Aynen 120 hz hıza alışan göz 60'ı bile kasıyor gibi algılıyor. Aynı şekilde 60hz kullansan 30'a düştüğü zaman farkı anlarsın. 120hz den 30'a düşmesi demek net bir şekilde kasıyor algısı yaratıyor. Ama hiç 60-120hz kulanmayıp 30hz kullansak kasıyor gibi gelmezdi :D

Geri