17 Pro Max Kasıyor, Doğru Şarj Ediyor Muyum ?

Aynen 120 hz hıza alışan göz 60'ı bile kasıyor gibi algılıyor. Aynı şekilde 60hz kullansan 30'a düştüğü zaman farkı anlarsın. 120hz den 30'a düşmesi demek net bir şekilde kasıyor algısı yaratıyor. Ama hiç 60-120hz kulanmayıp 30hz kullansak kasıyor gibi gelmezdi :D
Zaten Önceden iPhone 16 Kullanıyordum Babama’da Düz 17 Aldırmıştım, Onda 120hz ilk kez deneyimleyince bendeki 16 kasıyor gibi gelmeye başladı sırf ekran için telefonu değiştirdim insan bir kez 120hz Kullanınca 60hz ekranlar çöp gibi geliyor 😃

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Düşük güç modunda kasıyor hiçbir zaman düşük güç moduna pil tasarrufuna felan almıyorum her türlü 1 günü çıkarıyor zaten

Kasmıyor telefon ama kasıyor sanıyorsun. :D

Düşük güç modunda kasıyor hiçbir zaman düşük güç moduna pil tasarrufuna felan almıyorum her türlü 1 günü çıkarıyor zaten
Bende Şarj iPhone 16’yı ilk aldığımdaki zamanki ile aynı gidiyor 4800mah olunca daha uzun gider diye beklemiştim ama zaten her türlü rahat 1 günü çıkarıyor aktif kullanmayınca 1 günü de geçiyor

Bende Şarj iPhone 16’yı ilk aldığımdaki zamanki ile aynı gidiyor 4800mah olunca daha uzun gider diye beklemiştim ama zaten her türlü rahat 1 günü çıkarıyor aktif kullanmayınca 1 günü de geçiyor
Ben 16 saat ekran süresi alıyorum genel olarak bazen de 14 civarına düşüyor parlaklık farkından o da 2 saat boşta +14 saat oluyor parça sıkıntısı olmasaydı çift e sim alırdım açıkçası

iPhone 17 Pro Max Cihazımı Aldığımdan Beri Macbook Air’in 2 Çıkışlı Hızlı Şarj Adaptörü Ile Kullanıyorum

Adaptöre Aynı Anda Masa Saati’de Bağlı Ikisi Aynı Anda Şarj Ediyorum Kablo Olarak Da Mcdodo’nun bir ürününü kullanıyorum

Ama Son Zamanlarda Şarjdan Ilk Çıkardığımda bir kaç dakika ve şarj %20 ye düştüğünde yada düşük güç modu açılınca bir süre Kasmalar Yaşanıyor ne yapabilirim ?

Mcdodo kablo veya Adaptör Cihazıma Zarar vermiş olabilir mi ? Veya Masa Saati Ile Aynı Adaptöre Takmak Bir Zarar Vermiş Olabilir Mi ?

Kutuda Orjinal Kablo Hala Duruyor Ona Geçim Mi ? Mcdodo kablo kullanma sebebim uzun olması Macbook Adaptörü Kullanma Sebebim De 2 Çıkışlı Olması Ve Hızlı Şarj Olması.
aynı problem bende de var

Geri