MelihSak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 386
Teşekkür ederimSiyahlarda ki etkisini görünce IPS ne kadar lesmis diyeceksin. Karanlık ortamda mat kaplama etkisini görmezsin zaten sabahları önemsiz demissin.
Teşekkür ederimSiyahlarda ki etkisini görünce IPS ne kadar lesmis diyeceksin. Karanlık ortamda mat kaplama etkisini görmezsin zaten sabahları önemsiz demissin.
tayfun hocanın yazılarına bak devam et reis yeterO yüzden bıraktım araştırmayı yok mu bu işin vakkosu budur al geç diyeceğiniz?
Yakın bir zaman da düşerse müşteri hizmetleri ile irtibata geçip farkı iade isteyebilirler diye biliyorumKupon calısıyor
Alıntıyı görüntüle
AMZN1000
Ama ben olsam az daha beklerdim G5 fiyatı düşecek gibi sanki
Bu kasım indirimlerinde falan oluyordu sanırım. Böyle bir kaç kişinin iade alamadığını gördüm.Yakın bir zaman da düşerse müşteri hizmetleri ile irtibata geçip farkı iade isteyebilirler diye biliyorum
Hocam size bir şey sormak istiyorum ranked oyunlar oynayan birisiyim ağırlıklı oled monitör almayı düşünüyorum ama piyasada 26.5 inç altı olmadığından araştırdımBu kasım indirimlerinde falan oluyordu sanırım. Böyle bir kaç kişinin iade alamadığını gördüm.
Urx de dual mode olduğunu ilk defa sizde duydum. Dual mode monitörler ekstra bulanıklık ekliyor. Ayrıca 26.5'' da biraz bulanık oluyor 1080p.Hocam size bir şey sormak istiyorum ranked oyunlar oynayan birisiyim ağırlıklı oled monitör almayı düşünüyorum ama piyasada 26.5 inç altı olmadığından araştırdım
Msi MPG 272URX modele denk geldim cihaz default olarak 4K 240hz kendi yazılımıyla 24.5inç 1080p 480hz veriyormuş merak ettiğim şu her hangi bir kayıp vs. Oluyor mu ben film dizi izleyeceğim zaman 4K mod da kullanıp cs2 oynayacağım zaman 24.5” moduna alıp görüntüyü 4:3 yapsam veya klasik 16:9 da oynasam hz den tepki süresinden görüntü kalitesinden vs. Kayıp yaşar mıyım sizce bu inç düşürme modları stabil ve düzgün çalışıyor mu? Bir kaynak da gördüm birisi 4:3 yapmak istediğinde değişik bir sorun yaşamış sanırım.
Aİ öyle söyledi bir iki video izledim öyle göründü banaUrx de dual mode olduğunu ilk defa sizde duydum. Dual mode monitörler ekstra bulanıklık ekliyor. Ayrıca 26.5'' da biraz bulanık oluyor 1080p.
AI yerine MSI sitesine bakmaya ne dersinAİ öyle söyledi bir iki video izledim öyle göründü bana
Farkındayım da donanım gibi sürekli güncellenecek bir şey değil bence. Bir kez şartları zorlayıp en iyisi alınmalı mutlakaaz paraymış gibi söylüyosun hemen hemen 2 katına denk geliyo hocam
MO27U2Nedir tavsiyen hocam bir ürün söylesen bana şunu al başka monitöre bakma gibisinden?
2 katı fiyata mıFarkındayım da donanım gibi sürekli güncellenecek bir şey değil bence. Bir kez şartları zorlayıp en iyisi alınmalı mutlaka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MO27U2
öyle bişi yok 24.5 inç modu var evet ama monitör öyle 2k'ya düşüyor ve gene 240hzMsi MPG 272URX modele denk geldim cihaz default olarak 4K 240hz kendi yazılımıyla 24.5inç 1080p 480hz veriyormuş
Hocam cok klasik oled ıps kıyaslaması olacak heryerden bulabilirsiniz ama siz merak ettiğiniz için atayım dedim.monitörler hakkında zerre fikri olmayan çinko karbon bir vatandaş olarak soruyorum oledlerin ünlü gerçek siyah deneyimini hikayeli oyunlar ve film dizilerde yaşatır mı? sabahları çok önemli değil ve bir soru daha oled kullandıktan sonra gözüm IPS 1080P TV yi beğenmez sanırım değil mi?