euphoria12
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 7000
Selam arkadaşlar,
9800 x3d ile sistem topluyorum. Thermalright Warframe Pro 360 soğutucu almayı düşünüyorum. Ekranlı olmasından dolayı fiyatı mantıklı geldi. Soğutma olarak da araştırdığım kadarıyla iyi performans gösteriyor.
Kafamı karıştıran bir şey var aynı soğutucunun sonunda "RB" ibaresi olan bir modeli daha var ve fiyatı daha uygun. RB ne anlama geliyor? Yapay zeka reverse blade fan olduğunu söyledi ama açıkçası pek inanamadım.
Kasam Asus A32 plus. Benim için hangisi uygun olur? RB yazanı alabilir miyim? çünkü fiyatı uygun.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Bu arada ben araştırmalarım sonucu bu ürünü buldum ama ekranlı farklı tavsiye varsa değerlendiririm.
Teşekkürler.
9800 x3d ile sistem topluyorum. Thermalright Warframe Pro 360 soğutucu almayı düşünüyorum. Ekranlı olmasından dolayı fiyatı mantıklı geldi. Soğutma olarak da araştırdığım kadarıyla iyi performans gösteriyor.
Kafamı karıştıran bir şey var aynı soğutucunun sonunda "RB" ibaresi olan bir modeli daha var ve fiyatı daha uygun. RB ne anlama geliyor? Yapay zeka reverse blade fan olduğunu söyledi ama açıkçası pek inanamadım.
Kasam Asus A32 plus. Benim için hangisi uygun olur? RB yazanı alabilir miyim? çünkü fiyatı uygun.
Thermalright Frozen Warframe Pro Sıvı Soğutucu
Thermalright Frozen Warframe PRO 360, geniş uyumluluğu ve etkili soğutma çözümleriyle yüksek performanslı bilgisayar sistemleri için mükemmel bir seçimdir.
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarır
Bu arada ben araştırmalarım sonucu bu ürünü buldum ama ekranlı farklı tavsiye varsa değerlendiririm.
Teşekkürler.