6000 TL Kasa + Psu Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
6000
6000 TL bütçeyle kasa arıyorum bir kasa buldum aşağıya linkini koyuyorum psu önerilerinizi bekliyorum ayrıca sistem özelliklerini de yazdım.

İşlemci: AMD Ryzen 7 7700.
Anakart: ASUS Prime B650M-R
RAM: 9000 TL bütçe ayırdım.
SSD: Kingston NV3 1TB.
Soğutucu: Segotep FZ6 Pro.
Ekran kartı: RX 9070 XT.

bunu+ attığın kasayi alabilirsin veya rajintek cratos alıp bir süre uzay montaj kullanıp sonrasında attığın kasayı veya lianli v100r vb. Alabilirsin .

Dediğim gibi daha düşük bir psu alırsan dert olabilir .

6000 TL bütçeyle kasa arıyorum bir kasa buldum aşağıya linkini koyuyorum psu önerilerinizi bekliyorum ayrıca sistem özelliklerini de yazdım.

https://www.itopya.com/nzxt-h3-flow-edition-750w-80-bronze-usb-32-usb-c-beyaz-matx-kasa_u33693 bu bir tık küçük
https://www.itopya.com/nzxt-h5-flow...sb-32-usb-c-beyaz-e-atx-mid-tower-kasa_u32045 buda daha büyüğü

ikisinide öneririm.

butceye en yakin boyle bir ikili olabilir hocam 6348 tl toplam. ilk siparis vs kupon ile biraz daha asagi inebilir.

Dostum bir tavsiye olsun, ekran kartı sıcaklıkları o kasayla baya bir artıyor. Fanından mıdır nedendir bilmem ama sağlam ısınıyor. Ben kullanıyordum daha yeni yeter diyip lancool 217 inf geçtim

butceye en yakin boyle bir ikili olabilir hocam 6348 tl toplam. ilk siparis vs kupon ile biraz daha asagi inebilir.

En mantıklısı bu olmuş başkasına bakma bence.

Aa bunun fiyati tekrar düşmüş. Bu ikisi optimal olacaktır

hocam psu çok güzel çok sağlamda kasa güzelmi bir tık uygun geldi birde akvaryum olsa daha iyidi ama buda güzel sorun yok.sadece kasa iyi mi? bilemedim ucuz geldi.

hocam psu çok güzel çok sağlamda kasa güzelmi bir tık uygun geldi birde akvaryum olsa daha iyidi ama buda güzel sorun yok.sadece kasa iyi mi? bilemedim ucuz geldi.
hocam sac kalınlığı güzel, forumda f/p beğenilen bir kasa. arkadaşımda da var, kurulumunu ben yaptım hoşnut kaldım malzemesinden.

bu fiyata akvaryum kasa şuan için göremedim.

Geri